Thursday, March 28, 2024

Rugaciunea fetelor singure care vor sa se casatoreasca

Must Read

Rugaciunea aceasta este foarte folositoare fetelor singure care nu au nici un suflet alaturi si isi doresc din toata inima sa gaseasca un sot si sa se casatoreasca. Nici o cerere de la bunul Dumnezeu nu se poate realiza fara post si rugaciune. Asadar, pentru casatorie trebuie sa ne rugam zi de zi si sa tinem post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an si bunul Dumnezeu ne va implini cererea.

O Doamne, eu stiu ca fericirea mea este sa te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toata inima mea si sa implinesc voia ta cea sfanta. Indrepteaza Doamne sufletul meu si umple inima mea. Vreau sa fac doar voia ta caci Tu esti Ziditorul si Dumnezeul meu. Pazeste-ma Doamne de mandrie si de iubirea de sine; intelepciunea, smerenia si fecioria sa infrumuseteze chipul meu. Trandavia nu este pe placul Tau si naste patimi. Da-mi dorinta si putere de munca si binecuvinteaza toate faptele mele.

Tu ai poruncit oamenilor sa traiasca in casnicie cinstita. Asadar invredniceste-ma si pe mine, Parinte, de acesta chemare sfanta, nu pentru implinirea poftelor mele, ci pentru implinirea voii Tale. Caci Tu insuti ai spus:”Nu este bine sa fie omul singur” si i-ai dat femeie intr-u ajutor, si i-ai binecuvantat sa cresca , sa se inmulteasca. Auzi acesta smerita rugaciune a mea, pe care o inalt Tie din adancul inimii mele: Da-mi un sot cinstit si binecredincios, pentru ca impreuna, in intelegere si iubire sa Te slavim, Mult Milostive Doamne, in numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x