Tara in care este o rusine sa pronunti numele mamei

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Reprezentanţi ai ONU în Egipt au realizat un experiment social în care au rugat diverşi bărbaţi să spună numele mamelor. Deşi nu pare nimic ieşit din comun, egiptenii, indiferent de vârstă, au refuzat cu îndârjire să rostească numele lor pretextând că i-ar face de ruşine.

Cei care au realizat experimentul social din Egipt s-au lovit de refuzul categoric al bărbaţilor de a rosti numele mamelor lor. Pentru un bărbat egiptean, rostirea numelui mamei sale în public este un act ce denotă o imensă lipsă de respect faţă de acesta.

Pentru a schimba această situaţie, departamentul ONU destinat femeilor a pus la cale alături de agenţia de publicitate Impact BBDO Dubai o campanie intitulată „Dă-i mamei numele înapoi”. Aceasta a fost lansată pe 21 martie, dată la care este sărbătorită Ziua Mamei în Egipt.

Campania este menită să aducă mai des în discuţie problemele legate de drepturile femeilor şi egalitatea între sexe din regiune. „Numele unei femei nu ar trebui niciodată să fie asociat cu necinstea sau ruşinea.

Cu această campanie dorim să îi facem pe bărbaţii egipteni să recunoască femeile pentru ceea ce sunt ele cu adevărat, nu doar pentru că sunt mamele fiilor lor cei mari.”, a spus într-un comunicat de presă Mohammed Naciri, Directorul Departamentului pentru Femei al ONU pentru Statele Arabe şi Africa de Nord. VIDEO: Clipul realizat de ONU şi BBDODeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.