Friday, March 29, 2024

Telefon mobil CAT B15: Perfect daca iti doresti un telefon rezistent la socuri, apa si praf

Must Read

Incep prin a va spune ca brandul american CAT vine de la Caterpillar, o companie ce datează încă din anul 1904 și care se remarcă prin producerea de motoare, utilaje grele pentru construcții și pentru industria minieră. De la producerea de tractoare, Caterpillar au decis să abordeze și altă categorie de produse, telefoanele ultra-rezistente, un exemplu fiind CAT B15, smartphone despre care veți afla mai multe în rândurile de mai jos.

Telefonul CAT B15 se diferențiază de celelalte smartphone-uri în special datorită rezistenței sporite la apă, praf și șocuri. Așa cum afirmă și cei de la Caterpillar, deși aceste smartphone-uri poate nu sunt cele mai arătoase și subțiri telefoane din prezent, ele nu se vor sparge la primul contact cu o suprafață mai dură.

Vezi preturi si alte detalii aici!

Telefoanele Caterpillar au fost gândite în special pentru muncitori, pentru cei care lucrează într-un mediu unde praful, apa și “căzăturile” sunt la ordinea zilei. Pentru cineva care lucrează în construcții sau minerit și nu numai, un astfel de device marca Caterpillar fiind telefonul ideal.

Printre tehnologiile regăsite pe CAT B15 putem enumera: carcasa realizată din aluminiu și protecția Gorilla Glass ce face ca smartphone-ul să fie rezistent la impact, la zgârieturi, praf și apă/umezeală.

- Advertisement -

large-image-product-page-b15.jpg

Telefonul dispune de certificare waterproof de până la 1m timp de 30 minute și de certificare pentru rezistență la căzături pe beton de la înălțimea de 1.8 metri. De asemenea, CAT B15 este impermeabil la praf și pe lângă această caracteristică, el poate fi folosit fără probleme atât la -20 grade, cât și la temperaturi ce ajung la 55 grade Celsius.

CAT B15 integrează un display touchscreen de 4 inch, ce poate fi folosit chiar și atunci când degetele voastre sunt acoperite de apă, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

În partea frontală dispunem de o cameră foto VGA, în timp ce pe partea din spate avem la dispoziție o cameră de 5 megapixeli cu autofocus. Bateria este o unitate Lithium Ion de 2000 mAh, ce promite o autonomie de până la 16 ore în modul convorbire, 26 de ore în modul stand-by (single-SIM) sau 19 ore în modul stand-by (dual-SIM).

large-image-product-page.jpg

Acesta rulează Android 4.1 JellyBean, măsoară 14.95 mm în grosime și cântărește 170 de grame. Din păcate singurul dezavantaj al acestui device îl reprezintă prețul, el fiind listat pe eMAG la un preț de 1.449 lei. Chiar dacă necesită o investiție destul de mare, odată achiziționat, CAT B15 va deveni telefonul ideal pentru cei care lucrează într-un astfel de domeniu amintit mai sus.

Vezi preturi si alte detalii aici!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x