Friday, March 29, 2024

Timisoara cheama romanii in strada impotriva lui Ponta | „Sa-l dam JOS pe micul Ceausila!”

Must Read

Un grup de tineri organizeaza un protest, pe 3 mai, la Timisoara, in care va cere demisia lui Victor Ponta. „Victor Ponta reprezinta pentru multi chintesenta raului din ultimii 25 de ani”, spun tinerii.

Protestul este anuntat pe Facebook, pe pagina „Jos Guvernul Ponta! Azi in Timisoara, maine-n toata tara!

„Bomba la adresa democratiei a fost dezamorsata prin vot de romanii din diaspora si de generatia Facebook, deveniti eroi peste noapte si fara sa-si doreasca probabil asta. Acolo unde televiziunile de partid dezinformau, iar celelalte se faceau ca nu vad, netul, contul de Facebook, pozele, filmele si smartphone-urile au fost armele romanilor care au simtit pericolul la adresa unei libertati democratice.

Victor Ponta nu mai are nici putina credibilitate pe care o mai pastra in plan extern. Cum se va simti de acum incolo cand, pe langa stigmatul plagiatului, va trebui sa poarte in fata liderilor europeni si bolovanul unui totalitaritarism de neinteles in lumea civilizata? Ce le va spune omologilor sai, cand il vor intreba de ce au fost nevoiti sa plateasca jandarmi, sa aiba circulatia blocata pe strazi, sa auda scandari in capitalele lor?

- Advertisement -

Victor Ponta a avut un puseu antidemocratic extrem de periculos, demn de Viktor Orban. Imaginati-va cum ar fi aratat o Romanie condusa discretionar de Victor Ponta si PSD. Televiziuni controlate de partid, informatie cenzurata, legi facute la telefon pentru baroni, gratieri pe banda rulanta a marilor condamnati care striga impotriva DNA. Am fi avut Romania lui Sebastian Ghita, a lui Liviu Dragnea si a baronilor locali. Control total. Ne-ar fi spus la televizor ca e bine. Ca e totul roz. Daca ar fi castigat, ne-ar fi spus ca cei din diaspora au fost niste golani. Ca problemele sunt inchipuite.

Micul Ceausila isi linge astazi ranile, e pus la colt. Are cutitele baronilor in spate, presiunea diasporei si a tineretului cu Facebook in fata si un viitor presedinte care ii pune agenda sub nas: gata cu legea gratierii si amnistiei, tinuta la sertar in Parlament, ganditi legea votului electronic si prin corespondenta. Intr-un moment de luciditate, Victor Ponta trebuie sa realizeze ca nu exista alta solutie in afara demisiei.

Liderul PSD se ascunde in spatele voturilor primite – 45,49% si spune ca de asta nu pleaca. Multe dintre cele 45 de procente le-a luat aruncand uriase resurse guvernamentale pentru cumpararea unor largi categorii de electorat, plus cu ceva ajutor de la baronii care au pus osul si propria libertate la treaba. PSD reprezinta, in realitate, acest procent, nu dl. Ponta personal. PSD are dreptul, legitimitatea si acum obligatia sa-si puna un alt premier, care sa stearga cumva imaginea dezastruoasa lasata de dl. Ponta.

Victor Ponta a plagiat. A copiat si a crezut ca scapa. A desfiintat comisiile care i-au dat verdict de plagiat. I-a supus la un bombardament de controale pe cei care au indraznit sa-i spuna ca diploma lui e furata. A mintit ca Inalta Curte i-a dat verdict de neplagiat.

Victor Ponta a mintit in fiecare zi, prinvind oamenii in ochi si zambind nonsalant. N-am spus „fa”, am spus „ma”, desi oricine are urechi poate asculta inregistrarea.

Victor Ponta reprezinta pentru multi chintesenta raului din ultimii 25 de ani. In el s-au adunat tupeul baietilor care-si urca masinile pe trotuar si te injura ca nu te dai intr-o parte. E simbolul colegilor de scoala care copiau cu un tupeu fenomenal si apoi dadeau o bere ca au trecut si de data asta. Este reprezentantul celor care si-au luat licentele cumparand lucrarea cu cateva sute de euro. Este minciuna adusa la rang de adevar. In fine, Victor Ponta este marele atentator la democratia si libertatea ta de cetatean.

Victor Ponta a facut istorie in PSD. Ce a pus acest om la cale ca sa castige alegerile ar trebui sa determine partidul sa-si schimbe lideri, programe, culori, sigle. In definitiv, este o chestiune de supravietuire, caci pentru PSD acesta poate fi inceputul sfarsitului”, argumenteaza organizatorii protestului.

Protestul va avea loc pe 3 mai, de la ora 17.00, in Piata Operei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x