Friday, April 19, 2024

UTOK 500Q HD – Performanta Accesibila

Must Read

Astazi avem un nou membru in familia UTOK – modelul UTOK 500Q HD. Citeste in randurile de mai jos cum arata intalnirea dintre accesibilitate si performanta.

UTOK 500Q HD vine in intampinarea celor care doresc cel mai performant smartphone, la un pret ultra accesibil. Inaltele performante sunt semnate de procesorul Quad Core MediaTek, tactat la 1.3 GHz si cipul grafic Mali-400 MP. Alaturi de memoria RAM de 1 GB DDR 3, UTOK 500Q HD poate rula cele mai populare aplicatii din Magazinul Play, dar si titlurile care necesita o echipare de top.

Lista specificatiilor continua cu excelentul set de camere, pe care il poti folosi in orice situatie! Camera de 13 megapixeli este ideala daca vrei sa pastrezi fiecare detaliu din amintirile tale. Alaturi de functiile inteligente ale camerei, precum HDR, Panorama, Multi Angle View si Smile Detection, UTOK 500Q HD este capabil de inregistrare video Full HD si de tip Time Lapse. Camera frontala a fost special gandita pentru fanii selfie: senzorul de 3.2 megapixeli este perfect pentru pozele de grup sau pentru situatiile in care fotografiile te cer in prim plan. Toate fotografiile si inregistrarile video isi fac loc pe memoria interna de 4 GB, extensibila cu pana la 32 GB, gratie cardului micro SD optional.

Rezultatele acestor performante se vad excelent pe ecranul IPS de 5 inch. Cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli, UTOK 500Q HD reuseste sa ofere culori vibrante si, in acelasi timp, sa mentina o durata de viata impresionanta a bateriei de 2000 mAh. Fotografiile, filmele, jocurile, cartile, documentele si site-urile preferate te vor surprinde de fiecare data prin culorile, contrastul si luminozitatea pe care ecranul IPS de 5 inch le ofera.

- Advertisement -

UTOK 500Q HD este si un gadget excelent de comunicare. Tehnologia Dual SIM iti permite sa vorbesti cu prietenii tai, chiar daca fac parte din retele diferite, iar multiplele frecvente 2G si 3G asigura acoperirea de care ai nevoie. Cu UTOK 500Q HD experimentezi viteze 3G de pana la 21 Mbps si ai parte de functii de conectivitate care se integreaza in orice scenariu: WiFi rapid de pana la 300 Mbps, Bluetooth 4.0, Radio FM si GPS (A-GPS). Toate aceste tehnologii incap intr-un smartphone de doar 8.4 mm grosime si 130 g.

Specificatiile tehnice sunt completate de software de exceptie: UTOK 500Q HD ruleaza Android 4.2 Jelly Bean – cel mai popular sistem mobil de operare din lume. Acesta iti permite sa accesezi sute de mii de aplicatii din Magazinul Play, sa sincronizezi documente si informatii, sa customizezi interfata grafica dupa bunul plac si sa testezi in permanenta noile jocuri si aplicatii ce devin disponibile pentru UTOK 500Q HD. Iar prin aplicatia UTOK Now, poti prelungi garantia smartphone-ului cu pana la 5 ani, poti gasi accesoriile compatibile si poti lua legatura unul dintre operatorii nostri pentru asistenta.

Fiecare UTOK 500Q HD aduce o luna de continut gratuit in cadrul aplicatiilor Seenow si Zonga. Ai parte de filme, seriale, emisiuni inregistrate si live si acces la peste 20 de milioane de melodii pe care le poti lua oricand cu tine. Mai mult, cele 100 de carti preinstalate si accesibile prin aplicatia Elefant eBooks Reader te asteapta inca de la prima utilizare a smartphone-ului. Iar pentru momentele in care doresti sa descoperi locuri noi in jurul tau, aplicatia preinstalata Getlokal iti va arata cele mai bune optiuni.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x