Friday, March 29, 2024

UTOK 900Q: Puterea lucrurilor simple

Must Read

Suntem intr-o lume a tehnologie portabile, unde consumatorii au ocazia de a alege produse conforme cu cerintele lor. Fie ca iti doresti ceva sofisticat sau, din contra, o tableta ce reprezinta o premiera pentru tine, ai intotdeauna de unde alege.

Astazi vom vorbi despre UTOK 900Q, tableta care iti ofera lucrurile de baza ale experientei portabile, insa te surprinde in fiecare zi prin caracteristici suplimentare care o transforma intr-un best-buy!

Specificatii

UTOK 900Q este o tableta cu procesor Dual Core, ecran de 9 inch si 8 GB memorie interna. Prezinta toate trasaturile unei tablete care te va incanta in cele mai multe dintre situatii: nevoia de a vedea un film, de a incerca cel mai nou joc, de a te conecta la o retea wireless si de a naviga in voie pe site-urile preferate.

Beneficii

Pe langa specificatiile tehnice, tableta UTOK 900Q ofera o serie de beneficii ce o transforma in gadgetul perfect de distractie. Pentru pasionatii de muzica exista o luna gratuita de Zonga – peste 20 de milioane de melodii iti stau la dispozitie. Le poti organiza in playlist-uri personalizate si le poti salva pe tableta pentru a le asculta atunci cand nu dispui de o conexiune wireless. Poate cea mai importanta caracteristica a Zonga este modul in care te ajuta sa descoperi artisti noi prin functia Radio.

- Advertisement -

Pasionatii de filme, seriale si TV live au la dispozitie o luna pentru a testa gratuit continutul oferit de catre Seenow. Aplicatia este usor de utilizat, iar ecranul mare, de 9 inch este perfect pentru vizionarea oricarui tip de continut. In plus, daca ratezi o emisiune preferata, o poti revedea in sectiunea de emisiuni inregistrate.

Ecranul de 9 inch este folositor si pentru cei care prefera sa citeasca. 100 de carti incluse te vor purta in universurile imaginate de autorii romani si straini si iti vor mari apetitul pentru locurile relaxante, care te invita la citit. In plus, poti explora titluri suplimentare gratie aplicatiei preinstalate Elefant eBooks Reader.

Prin aplicatia Getlokal, UTOK 900Q este ideal si pentru planificarea iesirilor in oras,. Poti citi parerile utilizatorilor sau vedea fotografiile pe care acestia le-au incarcat si poti descoperi noi locuri si evenimente in care sa iti petreci timpul liber.

Angajament de durata lunga

Experienta primei tablete trebuie sa fie intotdeauna fericita. Cu posibilitatea extinderii garantiei pana la 5 ani, UTOK 900Q devine partenerul ideal pentru viitoarele melodii, filme si carti care vor influenta topurile internationale.

UTOK 900Q este disponibil pe site-ul nostru, la pretul de 399 lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x