Saturday, April 20, 2024

10 cele mai bune programe de modificat poze online gratis

Must Read

Deseori apare nevoia de a edita o imagine online rapid, fără a instala  programe voluminoase pe calculator, programe compuse cu o mulţime de setări şi deseori contraplată.  Din fericire la moment sunt o mulţime de posibilităţi de a redacta imagini online din browser care pe deplin pot să corespundă cu necesităţile voastre. Şi mai jos vă prezint 10 cele mai bune programe de modificat poze online gratis, aplicaţii online de editarea a imaginilor direct din browser.

1. Programe de modificat poze online – Pixlr

Pixlr Editor, unul din cel mai multifuncţional editor disponibil online, oferă posibilitatea de a se adânci pe deplin în editarea pozelor. Pixlr asigură un mediu de editare complet, care aminteşte Photoshop – ul şi  Pixelmator – ul.  Dispune de o bară de instrumente principală şi de palete ca „Navigator”, „History”, şi cel mai important „Layers”.

Meniul vertical de sus conţine elemente de control şi setări, ca filtre, transformări, şi deformări. Şi asta nu e tot, editorul este accesibil în 25 de limbi. Elegantul program online este rapid şi fără suduri chiar şi folosit în reţeleua de la domicliu. Programul funcţionează în cadrul său propriu de aplicare şi salvează imaginile atât în propriul său format  cât şi în alte patru formate universale inclusiv TIFF, cu posibilitate de a le posta în libraria reţelelei sociale sau direct pe hard drive.

Pixlr - Program de modificat poze online

- Advertisement -

Dar ce dacă aveţi nevoie de o editare rapidă? Nimic mai simplu. Deschideţi imaginea în Pixlr Express care oferă o experienţă complect diferită, şapte taburi  care vă dirijează în jurul unei interfeţe bazată pe slider e care nu necesită cunoştinţe mari în editarea imaginilor. Instrumentul Express oferă elemente de modificare de bază pentru controlul  expunerii, de ascuţire şi decupare, se pune accentul pe efecte speciale cum ar fi schimbarea de înclinare şi îmbunătăţire filtru.

Pixlr - program de modificat poze

Pro: Colecţie completă de instrumente de editare sofisticate; mai multe nivele de complexitate; performanţă excelentă; alegere editor de a utiliza.

Contra: Pixlr ar puteea avea nevoie de unele elemente de editare a fundalului unor imagini.

Pixlr Editor 〉

2. Fotor – programe de modificat poze online

Cu interfaţa sa prietenoasă şi uşor de utilizat, Fotor oferă cinci utilităţi separate de îmbunătăţire şi modificare foto, înfăşurate într-un pachet atractiv. În plus la elementele de editare de bază, aici sunt module pentru creare de colaje, felictări, şi imagini HDRI, modul nou, numit „Beauty”, acompaniat de fenomenul „selfie” pentru îmbunătăţirea portretelor oamenilor.

Noul modul „Efects” oferă un asortiment de filtre aşa ca „ Lens Flare„, „B + W”, „Color Splash”, şi „ Tilt-Shift„. Rame, Clip Art şi Text care vă oferă posibilitatea de a adăuga elemente speciale pe imaginea voastră. Fotor este un program simplu, dar cu susţinere publicitatară în modulul de jos care poate distrage. La fiecare pas de editare, trebuie să execuţi schimbarea. Adică dacă doriţi să aplicaţi mai multe remedii pentru o imagine nu poţi vizualiza totul dntr – o dată. Necătând la asta, Fotor oferă funcţionalităţi excepţionale şi performante.

Fotor - program de modificat poze online

Pro: Uşor de utilizat; prietenos şi captivant; diferite opurtonităţi disponibile; performanţe bune. 

Contra: Publicitatea intermitentă poate distrage atenţia; fiecare operaţiune necesită de a fie finisată înainte de a merge mai departe.

Fotor 〉

3. Program de modificat poze online – PicMonkey

PicMonkey este un editor orientat spre consumatori, permite convenabil să alegeţi calitatea de eşire a imaginii chiar în momentul descărcării, după un model primat, puteţi alege dintre Roger, Pierce şi Sean, nume de maimuţe, probabil, care servesc ca presurtări pentru diferite nivele de calitate a imaginii. Fiecare setare în PicMonkey deschide elemente suplimentare care permit modificarea şi personalizareapozei, şi la fel ca în Fotor,  necesită finisarea unei sarcini complect pentru a purcede la alta. Bara de instrumente care stă la îndemână în partea de sus vă permite de a experimenta liber cu undo (anula) şi redo (reface).

PicMonkey oferă o mare parte a serviciului său fără plată, cu toate acestea, dacă de uitat mai atent, o mică coroană apare în meniul din stânga care denotă posibilitatea de upgrade plătit. Necătând la asta aplicaţia ooferă o largă varietate de filtre şi fonturi disponibile free.

PicMonkey- program de modificat poze online

Pro: Multe elemente artisitice; opurtunitate de a controla calitatea de eşire a imaginii la eşire.

Contra: Publicitate intermitentă în partea de jos; se necesită terminarea unei operaţii complect pentru a începe alta.

PicMonkey 〉

4. Program de modificat poze online – BeFunky

Necătând la interfaţa aglomerată, ca urmare a publicităţii plasate pe margine – BeFunky are multe elemente sofisticate aşa ca „Cartoonizer „, vopsele „Inkify„, rame în stil grunge, mare colecţie de sticker – uri şi fundaluri, o alegere mare provoacă un sentiment de indecizie. O imagine banală poate fi transformată în una superbă, dar inevitabil va trebui ceva timp înainte de a ajunge la varianta finală. Şi chiar şi atunci, poţi reveni pentru a mai încerca ceva nou.

BeFunky are opţiunea de a crea colaje, care vă permite să adăugaţi un numar de imagini într – un şablon propriu sau unul presetat.

BeFunky - program de modificat poze online

Pro: Un număr astronomic de elemente frumoase care pot spori calitatea imaginii voastre; interfaţă intuitivă cu o mulţime de opţiuni, opţiune de crearea colaje incorporată; performanţe bune; foarte distractiv.

Contra: Un număr mare de publicitate în versiunea free.

BeFunky 〉

5. Program de modificat poze online – Ribbet

Dacă aţi folosit vreodată Picnik, editorul online achiziţionat şi închis de Google, veţi recunoaşte deodată interfaţa Ribbet. Nu există nici un mister aici fiindcă Ribbet este construit pe platforma Picnik. Editorul are acelaş aspect prietenos şi cu bare de progres eşite în afară.

Meniul „Basic Edit” este locul unde mergeţi pentru a regla imaginea voastră. În timp ce opţiunea „Auto Fix” face o treabă bună pentru fixarea expunerii, încercaţi pentru început opţiunele de editare de bază. Alegeri sofisticate disponibile pentru decupare de mărimi de imagini specifice pentru diferite reţele sociale  ca buddyicon pentru Flickr, imagine Twitter ş.a. Face de evedenţiat, atenţia la detalii  la efectele specilale, sticker – uri,  texte, rame, touchup, caracteristici pro, şi filtre sezoniere, multe dintre care pe puteţi seta după placul dumneavoastră.

Ribbet - program de modificat poze online

Pro: Inerfaţă accesibilă şi prietenoasă; performanţă rapidă; un număr mare de instrumente de editare şi filtre gratuite.

Contra: Necesită aplicarea întâi aplicarea înainte de a trece la următoarea editare; nu sunt straturi.

Ribbet 〉

6. Program de modificat poze online – FotoFlexer

După încărcarea unei imagini în Foto Flexer, se deschide o interfaţă curată cu tab – uri, oferind un set de posibilităţi de editare de bază, efecte, şi animaţii, posibilitate de a înfrumuseţa, deforma şi decora imaginele. Un aspect unic,  aşa cum ar fi textele sclipitoare şi obiecte animate şi instrumentele de destorsiune lucrează bine. Aici deasemeni este instrumentul pipetă care permite de a pune şi extrage culori de pe imagine pentru a le folosi în text sau pentru o notă sofisticată.

Foto Flexer deasemeni are un set complect cu instrumente pentru deformare, care sunt populare la momentul de azi. Însă sunt o serie de dezavantaje. Foto Flexer este mai lent ca unii concurenţi ai săi din ramură. Modulul  „Beautify” are doar patru elemente de control de bază. Dacă în timpul folosirii unor instrumente se întâmplă să părăsiţi pagina, uneori nu poţi naviga înapoi.

FotoFlexer - program de modificat poze online

Pro: Interfaţă cu tab-uri clară; multe opţiuni de editare comune.

Contra: Navigarea uneori este confuză; necesită să te loghezi pentru a folosi unele instrumente.

Foto Flexer 〉

7. Program de modificat poze online – LunaPic

Luna Pic este o combinaţie de vechi şi nou. În partea de sus o înşelătoare vedere conservativă pe o pânză albastră cu o bară de intrumente mică. Luna Pic are o distinctă, se poate de spus, interfaţă  inspirată de la Microsoft. Nu este desosebit de elegant, şi meniul său de sus în jos este un pic greoi de citit.

Pe măsură ce începi să experimentezi cu instrumentele şi posibilităţile Luna Pic descoperiţi o gamă largă de material interesant, care include meniu întreg cu instrumete de desen, efecte, ajustări şi animaţie. Efectul animaţie „Old Movie” spre exemplu, preface o imagine color în una alb – negru şi adaugă zgârieturi verticale similare cu liniile de pe peliculele artistice vechi. „Groovy Color” permite de a face o animaţie ciclică.

Necătând la aceste elemente, performanţele au fost desctul de puternice. Istoria editării sub formă de miniaturi permite să reveniţi la orce etapă precedentă a redactării imaginii cu care doriţi să lucraţi. Merită de încercat ce oferă Luna Pic, deşi interfaţa nu este una din cele mai atractive.

LunaPic - program de modificat poze online

Pro: Oferă o mare varietate de instrumente, efecte speciale, şi efecte video animate; performanţe decente.

Contra: Interfaţă neatractivă.

Luna Pic 〉

8. Program de modificat poze online – Sumo Paint

Sumo Paint o interfaţă clară fără elemnete care distrag atenţia, asemănătoare celei din Photoshop, o culoare sură de fond completată cu cele mai importante palete foto de care au nevoie editorii pentru a procesa imaginele lor. Bara de instrumente oferă o selecţie completă de instrumente pentru a,  picta,  de a crea forme, de decupare şi transformare. Complet cu zoom, pipetă, culori prim – plan şi de fundal. Meniul derulant include cunoscutele „Layers”, „Adjustement” şi filtre. Pentru cei care cunosc un pic Photoshop – ul nu le va lua mult timp pentru a se obişnui cu Sumo Paint.

Totuşi dacă începi să te implici mai detailat în Sumo Paint, vei remarca că în timp ce aplicaţia online oferă un număr mare de posibilităţi, cele etichetate Pro pot fi doar previzualizate – nu şi aplicate – în versiunea free. De fapt multe din elementele din meniul vertical au doar o singură comandă care o puteţi folosi. Chiar şi aşa, Sumo Paint are un potenţial mare de a fi editorul de imagini pe care l-aţi alege, dacă vă convine preţul rezonabil de 19 dolari pentru licenţă Pro, pentru a debloca posibilităţile mai avansate.

Sumo Paint - program de modificat poze online

Pro: Interfaţă asemănătoare Photoshop; performanţe bune;  instrumente sofisticate şi cunoscute.

Contra: Multe instrumente sunt disponibile doar numai cu versiunea plătită.

Sumo Paint  〉

9. Program de modificat poze online – Photoshop Express

Nici un editor online de imagni nu ar fi complet fără instrumentele de bază a strămoşului tuturor editorilor de imagini, Photoshop. Cu toate acestea instrumetul free de editare a imaginilor online nu este tocmai punctul forte al Adobe.

Photoshop Express are unele limite stricte la cea ce poţi edita: JPEG şi nimic mai mare de 16 megapixeli. Aceste restricţii iau în consideraţie o mare parte a aparatelor compacte  şi a camerelor mobile de fotografiat.

Adobe este cunoscut prin interfaţa sa elegantă, şi express nu este o excepţie. El oferă acelaş fundal întunecat care nu distrage şi un aspect curat. Fiecare instrumet oferă un număr rezonabil de opţiuni pe care aveţi posibilitatea să le vedeţi doar prin mutarea mouse – ului.

Oferind în acelaş timp aşa instrumente ca „Saturation”, „Exposure”, „Crop & Rotate”, şi  „White Balance”, Photoshop Express oferă deasemeni un mod „Decorative” neinspirat  cu elemente decorative ca: bule, stickeruri  şi rame. Din păcate, Decoraţiile constitue veriga slabă a acestui editor. Sunt prea puţine elemente şi ele nu sunt de cea mai înaltă calitate.

Photoshop Express - program de modificat poze online

Pro: Elegant; uşor de utilizat.

Contra: Modul Decorativ nu dispune de elemente sofisticate; prea puţine fonturi pentru adăugare texte (aceasta este Adobe până la urma urmei); funcţionalităţi de bază, dar limitate în comparaţie cu alte editoare din ramură.

Photoshop Express  〉

10. Picadilo– Program de modificat poze online

Picadilo - Program de modificat poze online gratis

Picadilo este cel mai tare axat pe a scoate în evidenţă tot ce e mai bun din fotografiile care dispun de feţe şi oameni. Conţine o gamă largă de instrumente unice de editare pentru a va ajuta să obţineţi rezultatele dorite, pensule, selecţii, efecte şi multe altele care au ca scop de a îmbunătăţi pozele voastre.
Pe lângă instrumentele de bază de editare aşa ca redemensionare (Resize), decupare (Crop), flip şi rotire (Flip/Rotate), modalităţi de selecţie, este posibilitate de a adăuga şi edita diferite rame si unghiuri la fotografii.
Deasemeni face de reamarcat instrumentul de retuşare a pozelor cu numeroase poibilităţi de îmbunătăţire şi eliminare a deficienţelor şi unor obiecte nedorite nedorite de pe poze.
Există posibilitate de aplica şi edita diferite texturi pentru poze bricks, metal, glass sunt doar unele.
Picadilo în afară de editare poze oferă şi posibilitatea de a crea colaje foto online.

Pro: Interfaţă plăcută şi uşor de înţeles.
Contra: Uneori este necesar de aşteptat un pic până se va aplica un efect.

Picadilo 〉

Mai ştie cineva alte programe de modificat poze online? Aduceţi-vă aportul, adăugaţi altele la această listă, lăsând un comentariu mai jos.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x