Orice persoana ar trebui sa verifice starea glandei tiroide, avand in vedere importanta majora pe care o are in organism. Specialistii ne recomanda un suc natural care ne ajuta sa amelioram simptomele neplacute cauzate de glanda tiroida.

Tiroida este o glanda mica, de forma unui fluture, fiind situata in partea anterioara a gatului. Pentru ca este implicata in multe dintre functiile organismului, dereglarile ei induc schimbari la nivelul multor organe, de unde si multitudinea de simptome prin care se manifesta.

Printre cele mai importante functii ale glandei tiroide se numara stimularea metabolismului, dezvoltarea la copii, influentarea compozitiei sangelui, intensificarea excitabilitatii sistemului nervos, fiind extrem de importanta pentru o buna functionare a corpului. De aceea, este esential sa observati semnele care indica daca aveti probleme cu tiroida.

Aceasta bautura delicioasa contine un numar de ingrediente care stimuleaza glanda tiroida si in acelasi timp, este o bomba adevarata de vitamine.

Ingrediente:

-7 cesti apa de izvor sau apa filtrata
-1 ceasca de suc de afine 100% natural
-1/4 lingura ghimbir uscat
-1/2 lingura de scortisoara
-1/4 lingura de nucsoara
-3/4 lingura de suc de portocale proaspat stors
-1/4 lingura de suc de lamaie proaspat stors

Mod de preparare:
Se incalzeste apa si inainte de a o fierbe, se adauga sucul de afine, apoi se adauga condimentele si se lasa sa fiarba la cea mai scazuta temperatura timp de 20 de minute. Atunci cand se raceste la temperatura camerei, se adauga sucul de portocale si lamaie. Cantitatea este destinata pentru o zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.