Friday, September 30, 2022

Civilizatie nemteasca si normalitate SAU evaziune fiscala ? (VIDEO)

Must Read

Fara indoiala ati auzit despre actiunile in forta ale ANAF. Despre excesele de zel ale unor tineri robotizati, setati sa execute la comanda niste ordine si sa respecte „ad literam” niste legi!

Cu siguranta, respectarea legilor trebuie sa fie un „must do” scris cu litere de aur in agenda si cu Constitutia Romaniei in poseta, asa cum „am prins” eu o idee din zbor si am respectat-o pentru ca mi-a placut!

Citeste si: ANAF a dat lovitura! A reusit marea confiscare! Niste urzici de 5 lei

Va prezint mai jos un video realizat de catre un ROMAN calator prin Germania care a descoperit un chiosc deschis zi si noapte de unde se pot cumpara, din productia proprie a proprietarilor, gemuri, borcane cu muraturi, rasaduri de tomate si asa mai departe.

Cea mai interesanta chestie e ca fiecare cumparator se poate auto-servii si dupa ce isi alege produsele pe care le doreste, isi calculeaza cat e totalul si introduce suma in CUTIUTA CUMPATATORILLOR CINSTITI.

- Advertisement -

Ce spuneti ? Se poate asa ceva si in Romania ? Sau ar fi furata cutia cu bani cu tot cu produse in maxim 1 ora de la instalare 🙂

Civilizatie nemteasca si normalitate SAU evaziune fiscala ? :)Asta in timp ce la noi in Romania, ANAF-ul da MAREA LOVITURA si ii confisca unei batrane niste urzici de 5 lei —>> http://goo.gl/uvNPLQ

Posted by pauzadestiri.ro on Saturday, May 23, 2015

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Peste câteva ore, Moldova poate rămâne fără gaz și energie electrică

Gazul rusesc pentru moldoveni ar urma să se ieftinească, începând cu 1 octombrie, cu 40%, dar cel mai probabil...
- Advertisement -

More Articles Like This