Concurentii au ramas masca! Toate zvonurile din presa au fost false! Ea este NOUA “BURLACITA”

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

BURLĂCIŢA 2015. Mulți s-au grăbit să anunțe noua Burlăciţă de la Antena 1, dar s-au înșelat. Adevărul noi l-am aflat și i-a lăsat mască și pe concurenții care s-au înscris la cel mai fierbinte show al verii.
BURLĂCIŢA 2015. Sunteți pregătiți să aflați cine este cea mai râvnită frumusețe din showbiz-ul românesc? Ei bine, noua “Burlăciţa” este Danielaaa Crudu! Păcătoasa lui Dan Capatos își caută jumătatea și ce loc poate fi mai potrivit pentru a găsi prinţul pe cal alb decât un reality-show în care pasiunile, răbdarea, dorințele și fanteziile bărbaților sunt puse la grea încercare?

Daniela Crudu, una dintre cele mai dorite burlăciţe ale momentului, a acceptat provocarea Antena 1 de a-şi căuta perechea. Filmările au început deja, iar Cruduţa i-a cunoscut pe cei care vor să-i cucerească inima.

S-a iubit cu fotbalistul Mihai Costea

BURLĂCIŢA 2015. Cea mai mediatizată relaţie amoroasă a Danielei Crudu a fost cea cu fotbalistul Mihai Costea! Dragostea cu năbădăi dintre cei doi s-a stins după patru ani de amor, principalele cauze fiind infidelitatea sportivului şi gelozia extremă. Aşadar, domnilor, ştiţi ce-şi doreşte Cruduţa de la următorul bărbat din viaţa ei, fidelitate şi încredere!

BURLĂCIŢA 2015. Rămâi pe fashionlife.ro pentru imagini,în exclusivitate, de la filmările noului sezon “Burlăciţa”!Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.