Friday, March 29, 2024

Cum arata un BON FISCAL PENTRU BACSIS

Must Read

Unde-i lege, nu-i tocmeală. Cu frică de Fisc, de la 1 Mai, comercianţii de pe Litoral au început deja să emită bon fiscal separat, pentru bacşişul primit de la clienţi. Astfel, a apărut şi prima chitanţă pentru bacşis, eliberată la fix 3 minute de când ordonanţa a intrat în vigoare.

Un grup de clienţi prezenţi pe litoral cu ocazia zilei de 1 Mai a lăsat bacşiş la o terasă, scrie click.ro. Ospătarul s-a conformat legii şi a adus chitanţa pentru bacşişul lăsat.

Citeste si: Câţi bani va caştiga statul din impozitarea bacşişului

“Este bon fiscal pentru bacşiş, vă rog frumos să-l luaţi, pentru că altfel mă dau afară”, a spus ospătarul vizibil îngrijorat clienţilor generoşi.

Pe bon era semnalată suma de 19,5 lei, reprezentând bacşişul şi, culmea, chitanţa a fost eliberată la ora 00.03, adică fix la 3 minute de când ordonanţa Guvernului Ponta intrase în vigoare.

- Advertisement -

bacsis_97722000

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x