Thursday, March 28, 2024

“Doamne, ce bine e sa te futi!” merita citit

Must Read

Doamne ce bine este sa te futi. Adi te iubesc pe vecie. Nu o sa-mi scot sula ta din minte cat o sa traiesc pe acest pamant. Doamne ce bine ma fute Adi. E cel mai mare armasar din univers. Indubitabil ar trebui sa-si asigure penisul la toate agentiile de asigurari. Ar trebui sa-si tatueze pe el andaa + adi = love. Trebuia sa vina la ora 9. Am stat ca toanta si l-am asteptat 2 ore. Am baut 4 cafele si deja ma gandeam la Griguta tot mai insistent. L-am sunat de 39 de ori. Fireste ca avea telefonul inchis.

A aparut intr-un final dar nu s-a asezat la masa. Mi-a facut discret un semn ca trebuie sa plecam. Am platit cafelele si l-am urmat. Initial vroiam sa-l iau la injuraturi, sa-l jignesc, sa-l intreb cine pula mea se crede. La dracu l-am asteptat 2 ore. I-am vazut insa fundul si toate replicile mele vindicative au inghetat. Adi daca ar fi gay ar face o cariera in domeniu. Asta clar. Ne-am urcat intr-un taxi. Am vrut sa-l sarut dar m-a respins facandu-mi semn ca ne vede taximetristul. Adi este fricos. Se teme sa nu fie vazut si dat pe goarna la matoala de nevasta-sa. Tacem amandoi in noapte. Mergem la un hotel obscur de la marginea orasului. E un hotel unde de obicei se fut curvele. Si ce daca. Poate ca sunt curva.

Imi spune ca nu prea are bani. Si ce daca. Lasa ca imi platesti tu in natura. Scot din poseta 500 000 si ii dau. La dracu camera costa 400. Nu mi-a mai dat restul. In fine, nu sunt chitroasa. Miroase a mucegai si a futut. Imi place. Vreau sa-l ling dar ma intreaba scurt ce-i cu biletul. Care bilet ? Esti insarcinata ? Uitasem. Minciunile se uita. Ii promit ca avortez. E mai linistit acum. Ne-am dezbracat pe rand. Chiar ma face sa ma simt o curva. La dracu. I-o sug si viata are noi definitii filosofice.

Cel mai frumos lucru din lume e sa simti cum un penis se dezvolta in gura ta, regulandu-ti fiecare papila gustativa in parte. Doamne ce cap mare are. I-l musc usor apoi il ling ca pe o acadea. Jur ca sunt zguduita de un orgasm epocal. Imi trec mana si imi sterg vaginul de lacrimi. O fiara e suficient si pntru tine. Ma patrunde scurt si fluturii din stomac sunt in pragul nebuniei. Stau capra si gem ca o oaie. Doamne ce mare o are. Imi mangai clitorisul si urlu ca o apucata.

Nu mai rezist si ii mai fac o felatie. Nu-ti da drumul acum. Ma tranteste in pat si pompeaza in mine cu viteza maxima. Ma lovesc de marginea patului dar numai simt nicio durere. Ii musc sfarcurile si vreau sa vad sange. Imi zice sa nu-i las semne. La dracu cu matoala. Azi esti al meu. Al meu si al pizdei mele care danseaza din buric. Dumnezeu e in pizda mea acum desavarsindu-si creatia. Arhanghelii stau in uter si se masturbeaza. Apostolii construiesc biserica dupa biserica in fiecare cuta a vaginului. Pubisul este in forma de cruce. Crucea unde eu sunt rastignita. Imi asez picioarele peste umerii lui.

Adi stie sa ma futa asta e clar. Vad stele si galaxii, constelatii si extraterestrii impreunandu-se in alte sisteme solare. Orgasmul imi sfasie fiecare tesut. Mai vreau Adi, mai vreau. Fa-ti schimbare de domiciliu in pizda mea si jur ca iti voi aduce micul dejun la pat. Macar o viza de flotant. Ma gandesc cum isi fute nevasta. Ce ii spune. Ce-i sopteste in cercel. Dar sper sa nu o futa. Sper din toata inima mea.

Suna telefonul. Al lui. La dracu parca era inchis. Sare de pe mine ca si cum vulva mi-ar fi bolnava de lepra. Vorbeste calm. Este curva de nevasta-sa. Nu pare beata. Pula devine macaroana fiarta la 2000 de grade. Ma mangai si ascult convorbirea. Trebuie sa ajunga acasa pentru ca unul din plozi are febra. Nevasta-sa are vocea placuta. Minte-o Adi, spune-i ca nu poti sa ajungi. La dracu cu toate nevestele din lume. S-a imbracat de urgenta. Imi tot spune ca ma iubeste bla bla bla. Barbatii sunt porci. Ciudat postludiu. M-am hotarat Adi trebuie sa fie numai al meu. Vad eu cum o sa ma imprietenesc cu nevasta-sa. Ii dau o bere vad eu.

Ajung acasa si mama iar e in crize. Are o vesnica problema. De ce dracu nu ma marit. Cred ca tata nu si-a facut datoria. Ma duc la baie. Griguta e ascuns in sifonul de scurgere. Il iau si il sarut. Ma gandesc la Adi. Doamne ce bine este sa te futi.

sursa: http://andaa.ro (recomand blogul andei pentru lectura zilnica :)) merita)

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x