Thursday, March 28, 2024

Inca un blogger ucis in plina strada

Must Read

Atacurile impotriva bloggerilor critici la adresa islamului s-au inmultit ingrijorator in Bangladesh. Marti, inca unul a fost ucis cu cutite si macete.

Ananta Bijoy Das, in varsta de 32 de ani, a fost atacat de patru barbati inarmati, cand pleca spre locul de munca, o banca, a anuntat politia din orasul nord-estic Sylhet, scrie CNN.

Cei patru erau inarmati cu cutite si macete si l-au omorat pe blogger, apoi au fugit. Pentru ca asasinatul a avut loc dimineata, pe strada era aproape pustiu, insa politia spune ca exista cativa martori oculari pe care ii interogheaza.

“O crima dupa alta. E acelasi scenariu din nou si din nou. Este foarte ingrijorator”, s-a lamentat Imran Sarker, care conduce Reteaua Activistilor Online din Bangladesh.

- Advertisement -

Moartea lui Das este a treia de acest gen de anul acesta, scrie ziare.com. In toate cazurile, asasinatul a avut loc pe strada, in vazul tuturor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x