Thursday, March 28, 2024

Miracol intr-un sat din Vaslui. O icoana cu parintele Arsenie Boca lacrimeaza de mai multe zile

Must Read

O icoană cu părintele Arsenie Boca, adusă de la Mănăstirea Lainici de un localnic din comuna vasluiană Puşcaşi, lăcrimează neîncetat de câteva săptămâni. Oamenii din zonă cred că se află în faţa unei minuni.

Vasluianul care a adus icoana de la Manastirea Lainici a depus-o în ziua de Sfântul Gheorghe la troiţa din apropierea locuinţei. În dimineata următoare, rudele au făcut incredibila descoperire, însă iniţial au pus totul pe seama picturii

După mai multe zile, au constatat că ochiul stâng al părintelui Arsenie Boca “lăcrimează neîncetat”. ”Era de Sfântul Gheorghe, pe la 5 seara. Când am închis uşa la troiţă, am observat lacrima în ochi, dar am crezut că e de la pictură.

Am închis uşa şi am plecat. Când m-am întors zilele următoare, mi-am dat seama că icoana chiar lăcrimează. Dimineaţa, lacrima era la musteaţă, acum e mai jos”, a povestit femeia care a descoperit ”minunea”.

- Advertisement -

Vestea că icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează de o săptămână s-a răspândit în tot satul. Sute de credincioşi au venit, în ultimele zile, să se roage la icoană. Unii cred că este ”un semn bun”, alţii – dimpotrivă. ”Ne arată Tatăl ceresc că e lumea rea, oamenii se duşmănesc, se bat, copiii pe părinti, se întâmplă numai nenorociri. Nu cred că este un semn bun.

Dacă plânge, nu e bine, eu aşa gândesc. Dacă era aşa arătare, dar fără să plângă, poate era bine. Dar aşa, ce vom păţi, Dumnezeu ştie. Am 70 de ani, dar aşa ceva nu am mai văzut”, spune moş Vasile, localnic.

627x0

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Raul
Raul
8 years ago

Miracolul e in capul ignorantilor care pun botul la tampeniile astea.

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x