Thursday, March 28, 2024

Scapa de respiratia urat mirositoare cu acest amestec uimitor

Must Read

Modul de viata modern nu ne lasa prea mult timp pentru a avea grija de noi insine. Stresul si agitatia ne forteaza sa mancam alimentele procesate. Numai ca efectele consumului acestor alimente ne distrug incet sanatatea, fara sa ne dam seama.

Cu toate acestea, aceste efecte pot fi rezolvate intr-un mod foarte simplu si cat se poate de natural. Asadar, in cazul in care te confrunti zilnic cu o respiratie urat mirositoare, daca ai o digestie proasta, si daca transpiratia ta iti face probleme zilnic, atunci acest articol este pentru tine.

Pentru a rezolva aceste probleme nu trebuie sa faci decat urmatorul lucru : Bea un pahar din acest remediu si totul se va rezolva!

Ingrediente:

  • 2 mere
  • 1 legatura de patrunjel (frunze)
  • 1 lamaie
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir

Mod de preparare:

Se spala toate ingredientele bine in apa rece, se curata de coaja (cu exceptia merelor) si se adauga la storcator. Incepeti cu frunzele de patrunjel, apoi puteti adauga toate celelelate ingrediente. Acest suc trebuie sa fie primul lucru pe care il consumati dimineata dupa ce v-ati trezit.

- Advertisement -

Consumand zilnic acest remediu, veti uita cum este sa aveti probleme cu respiratia urat mirositoare pentru intreaga zi si asta inca de la prima utilizare. Dupa 7 zile de consum, digestia va fi mult imbunatatita si astfel va veti putea bucura de o viata fericita si sanatoasa.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. – See more at: http://www.secretele.com/2015/03/scapa-de-respiratia-urat-mirositoare-cu.html#sthash.JXwWAyLQ.rGa1BRds.dpuf

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x