Friday, March 29, 2024

Activist impuscat in cap de un angajat al Politiei Locale in Centrul Capitalei

Must Read

În cursul nopții, un angajat al Poliției Locale a împușcat în cap fără somație un activist care a refuzat să se legitimeze. Evenimentul a avut loc pe Strada Verona din centrul Capitalei, în jurul orei 01.00.

Totul a început în momentul în care polițistul local i-a cerut să se legitimeze iar activistul a refuzat să prezinte actele de identitate deoarece polițistul local nu se legitimase conform procedurilor legale, moment în care polițistul local a scos un pistol cu bile și l-a împușcat în cap.

Prietenii activistului au sărit pe polițist, iar unul dintre ei i-a dat polițistului cu o sticlă în față. Polițistul local nu a respectat nici regimul special al armelor și muniției, nici procedura legală de legitimare.

În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, tânarul activist se afla în convulsii.

- Advertisement -

Unul dintre jandarmii ajunși la fața locului a scos pistolul din dotare și l-a amenințat cu arma pe un alt activist.

Activist împușcat în cap de un angajat al Poliției Locale în Centrul Capitalei

În cursul nopții, un angajat al Poliției Locale a împușcat în cap fără somație un activist care a refuzat să se legitimeze. Evenimentul a avut loc pe Strada Verona din centrul Capitalei, în jurul orei 01.00.Totul a început în momentul în care polițistul local i-a cerut să se legitimeze iar activistul a refuzat să prezinte actele de identitate deoarece polițistul local nu se legitimase conform procedurilor legale, moment în care polițistul local a scos un pistol cu bile și l-a împușcat în cap. Prietenii activistului au sărit pe polițist, iar unul dintre ei i-a dat polițistului cu o sticlă în față. Polițistul local nu a respectat nici regimul special al armelor și muniției, nici procedura legală de legitimare. În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, tânarul activist se afla în convulsii.Unul dintre jandarmii ajunși la fața locului a scos pistolul din dotare și l-a amenințat cu arma pe un alt activist.

Posted by pauzadestiri.ro on Sunday, June 14, 2015

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
alice
alice
8 years ago

CRIMINALI!!astea sunt autoritatile care ar trebui sa ne protejeze?au nenorocit un tanar ca sa se dea ei superiori..niste porci in uniforme,brutalitate dusa la extrem intr’o societate asa zis “civilizata” ! se traieste in teroare din cauza unor analfabeti in uniforme! numai abuzuri si luare de mita sunt in stare “domnii” politai..sa protejeze cu adevarat drepturile oamenilor nici vorba…le doresc sa treaca si dumnealor si progeniturile lor exact prin ce a trecut tanarul impuscat!

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x