Friday, March 29, 2024

Ce trebuie sa stie orice sofer roman inainte sa plece in vacanta?

Must Read

Sa fii sofer in Romania este un lucru cat se poate de complicat avand in vedere starea drumurilor din tara noastra. Desigur, aceasta problema este una atat de veche incat multi s-au saturat sa o mai dezbata.

Totusi, lasand la o parte autostrazile construite doar pe hartie si eternele sosele aflate intr-o permanenta stare de degradare, este important sa discutam putin despre cateva lucruri pe care le poti face in calitate de sofer al acestei tari pentru a-ti asigura o vacanta cat mai linistita si mai ferita de problemele cotidiene.

Avand in vedere faptul ca vara este anotimpul in care este foarte probabil sa pleci in vacanta, unul dintre cele mai importante lucruri este sa-ti asiguri confortul termic din automobil. Nimanui nu-i place sa calatoreasca intr-o masina in care temperatura din masina este mai mare decat cea din afara automobilului (la soare).

Astfel, daca vrei sa nu ti se strice buna dispozitie pana la destinatie, ai grija s-o pastrezi la temperatura optima. O incarcare cu freon Best-Tires poate fi binevenita celor care au aparate de aer conditionat si care vor sa se asigure ca vacanta lor nu va fi afectata in niciun fel de temperaturile ridicate de vara.

- Advertisement -

Un alt lucru la care trebuie sa fii atent este legat de rotile automobilului tau. Conform Best-Tires, un numar foarte mare de romani uita anual sa-si inlocuiasca anvelopele de iarna cu cele de vara. Intr-adevar, legea rutiera nu te obliga sa faci acest lucru, insa o astfel de comoditate poate avea consecinte defavorabile asupra bugetului tau.

In primul rand, stim cu totii faptul ca anvelopele de iarna se uzeaza mult mai repede vara si ingreuneaza considerabil franarea. Mai mult decat atat, sa calatoresti pe distante lungi cu anvelope de iarna in anotimpul calduros presupune un consum mult mai mare de carburanti, deci costuri suplimentare care nu-ti folosesc la nimic.

Asadar, desi vorbim despre lucruri pe care majoritatea dintre noi le stim si de care poate ca tinem cont deja, consideram ca este bine sa fim precauti si sa le reamintim din cand in cand. Desigur, sunt multe alte lucruri si mai specifice pe care trebuie sa le cunoasca orice sofer atunci cand pleaca in vacanta, dar ar fi aproape imposibil sa le cuprindem pe toate intr-un singur artiol.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x