Tuesday, September 26, 2023

Cel mai scump mega-yacht din lume? Cum va arata ambarcatiunea de 1 mld. dolari

Must Read

Admiral X Force 145 ar putea fi in momentul finalizarii lucrarilor de constructie cel mai scump yacht din lume, cu un cost estimat la 1 miliard de dolari. Vasul cu interioare de lux va avea peste 140 de metri, adica va fi mai lung decat doua avioane mari sau decat un teren si jumatate de fotbal.

Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai mari mega-yachturi aflate in curs de construire, interioarele sale generoase sunt amenajate cu podele de marmura si candelabre de cristal, scrie BusinessInsider.

Club pe plaja si spa pe 1.500 mp, doua bazine de inot, doua cinematografe, doua heliporturi, un hangar pentru elicoptere si masini, sali de fitness precum si o piscina la nivelul marii – sunt doar cateva dintre dotarile acestei ambarcatiuni incredibile, proiectata sa atinga o viteza maxima de 33 km/ora.

The Daily Mail estimeaza ca noul mega-yacht va costa peste 1 miliard de dolari. Acesta concureaza astfel la titlul de cel mai scump yacht din lume, alaturi de 4Yacht a lui Triple Deuce, un monstru marin de 220 de metri, programat sa fie lansat la apa in primavara lui 2018, posibil dupa Admiral X Force 145.

- Advertisement -

Proiectul Italian Sea Group a fost realizat de catre Dobroserdov Design in parteneriat cu Admiral Centro Stile.

This slideshow requires JavaScript.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This