Friday, March 29, 2024

Fa-l sa nu mai aiba ochi pentru alta! Cum iti pastrezi iubitul doar la tine in pat

Must Read

Sa il cuceresti pe barbatul care iti place poate sa nu fie o provocare foarte mare. Problemele incep atunci cand se instaleaza rutina si trebuie sa ii pastrezi interesul viu si sa il faci sa fie in fiecare zi atras de tine si sa nu isi doreasca o alta partenera.

Cum faci astfel incat partenerul tau sa nu te insele ? Iata cateva idei de la specialisti in terapia de cuplu.

Incredere. Barbatilor le plac femeile care au suficienta incredere in ele insele, incat sa nu se compare cu absolut orice femeie de pe strada si care nu fac crize de gelozie la fiecare petrecere unde apare o alta femeie atragatoare. Este important intr-o relatie sa te cunosti pe tine, sa stii cat valorezi si cate ai de oferit. O femeie care are acea atitudine de tipul «Sunt cu tine pentru ca asa vreau eu. Daca pleci, esti singurul care are ceva de pierdut» tine destul de bine la barbati.

Fa-l sa se intrebe ce urmeaza.  Putin mister nu strica niciodata. Nu dezvalui tot ce stii in dormitor din primele saptamani…pastreaza cateva surprize. Inspira-te din fotografii, reviste de moda pentru mici « scenarii » pe care le poti aplica in dormitor. Barbatii sunt foarte atrasi de varietate.

- Advertisement -

O surpriza neasteptata. Barbatilor le place sa fie surprinsi, asa ca lasa-te in voia imaginatiei si surprinde-l din cand in cand.  Fa-ti aparitia intr-un loc in care el nu credea ca o sa te vada, saruta-l pasional si spune-i ca il astepti acasa. Probabil nu va fi nevoie, fiindca te va ajunge din urma in cateva momente.

Flirtul. Este important sa flirtezi cu partenerul tau, chiar daca sunteti impreuna de foarte mult timp. Flirtul nu e numai pentru persoanele singure, ci pentru toata lumea. Stii tu…cuvinte cu dublu inteles, privirri lungi si languroase. Aminteste-ti cum era la inceput si incearca sa il faci sa se simta la fel de atras de tine ca la inceputurile relatiei voastre.

Fii interesata de munca si de pasiunile lui. Asta inseamna sa il intrebi mai mult decat « cum a fost azi ?». Inseamna sa vorbesti cu el despre ce il supara la serviciu sau la scoala, care sunt provocarile cu care se confrunta si sa ii propui eventuale solutii. Uneori, o noua perspectiva e tocmai lucrul potrivit.

Accepta-ti sexualitatea si nu te rusina de ea. Barbatii prefera sa fie cu o femeie care este sigura pe sexualitatea ei si pe ce isi doreste decat sa petreaca o noapte cu un fotomodel. Asadar, lasa toate complexele deoparte cand esti in pat cu iubitul tau. Accepta-ti corpul asa cum e, micile defecte, dar si marile calitati si exprima-ti liber sentimentele, pentru ca retinerile nu fac altceva decat sa te priveze de placere si intimitate, ceea ce nu e benefic intr-un cuplu armonios. Si in plus nu uita sa comunici. Daca nu stii ce ii place cel mai mult, intreaba-l. Daca vrei ca el sa faca ceva, spune-i. Altfel, nu aveti nicio sansa sa va simtiti bine.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x