Thursday, March 28, 2024

Oamenii care INTARZIE trebuie admirati. Au o mare CALITATE

Must Read

Oamenii care intarzie au un lucru in comun, pentru care ar trebui sa fie invidiati. Cercetatorii au descoperit ca acestia sunt mai optimisti decat cei obsedati de punctualitate.

Cercetatorii sustin ca oamenii care nu reusesc sa ajunga niciodata la timp nu trebuie blamati pentru ca acest „defect” este in gena lor. Nimic nu-i poate face sa devina punctuali, intotdeauna vor intarzia indiferent ce s-ar intampla. Ei nu sunt nici lenesi, nici contraproductivi sau nepoliticosi. Ei nu incearca sa insulte pe nimeni cu aceasta atitudine, pur si simplu nu se pot schimba.

Faptul ca intarzie este o consecinta a psihologie si personalitatii lor, scrie elitedaily.com. Cei care intarzie nu sunt fara speranta, dupa cum deseori blamati, ci chiar plini de speranta, mai arata publicatia. Ei sunt mai optimisti. Ei cred ca-si pot indeplini indatoririle intr-un timp mai scurt decat ceilalti, in plus pot sa se ocupe de mai multe lucruri in acelasi timp.

Cercetatorii au descoperit ca optimismul are o multime de beneficii pentru sanatate, de la reducerea stresului si a riscului de boli cardiovasculare pana la intarirea sistemului imunitar. Fericirea si atitudinea pozitiva contribuie la o viata mai lunga.

- Advertisement -

Un studiu realizat de Universitatea din San Diego a aratat ca intarzierea este legata de personalitatea de tip B, de acei oameni care sunt mai relaxati si mai prietenosi. Cu alte cuvinte, cei care intarzie nu transpira pentru maruntisuri, ei se concentreaza pe ce este important si vad viitorul cu toate aspectele sale infinite.

Viata nu inseamna deloc ca trebuie sa ne planuim totul pana la ultimul detaliu. A ramane obsedati de program inseamna ca nu stim sa ne bucuram de fiecare clipa. A trai in prezent este vital pentru sanatatea noastra. Nu ne putem petrece tot timpul blocati in trecut sau visand la viitor, pentru ca astfel vom pierde toate lucrurile minunate care ne inconjoara

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x