Thursday, March 28, 2024

Romanca din diaspora, scrisoare catre Carmen Iohannis: “Opriti-va putin din shopping”

Must Read

O româncă aflată în Marea Britanie și care spune că lucrează la NHS a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare adresată soția președintelui României, Carmen Iohannis, scrisoare preluată de presa din Diaspora.

„Scrisoare către D-na Carmen Iohannis

Mult stimata D-na Iohannis

Ce ar fi stimată d-na să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei , unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsă la mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.

Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, şi dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional , iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei.”

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x