Friday, March 29, 2024

Uite cat de ingrasi dupa ce te casatoresti!

Must Read

Un nou studiu publicat in “Social Science and Medicine” a analizat modul in care casatoria schimba obiceiurile de sport si obiceiurile alimentare ale persoanelor casatorite.

Descoperirea este una uimitoare: persoanele casatorite au tendinta de a se ingrasa 2,5 kilograme dupa ce isi oficializeaza relatia.

Studiul a analizat peste 10.000 de persoane din Europa si Marea Britanie si a descoperit ca persoanele singure au index mai mic de masa corporala, comparativ cu persoanele casatorite.

Nu este insa o diferenta foarte mare: barbatii ajung de la 25,7 la 26,3, in timp ce femeile ajung de la 25,1 la 25,6, scrie cosmopolitan.com.

- Advertisement -

Conform studiului, persoanele casatorite fac mai putin sport, insa mananca mai sanatos. Cuplurile mananca mai multe alimente organice si evita sa mearga la fast food.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x