Friday, March 29, 2024

Viata sexuala la 12 ani: cum i-a cerut o copila iubitului mai mare cu opt ani o partida de sex anal, pentru a-si pastra, TOTUSI, virginitatea. Tanarul a fost retinut

Must Read

O copilă din judeţul Botoşani a trecut direct de la joaca cu păpuşile la perversiuni sexuale. Deşi are doar 12 ani, şi-a invitat prietenul, cu opt ani mai mare, la ea acasă pentru o partidă de sex anal. Copila dorea să-şi satisfacă şi iubitul, dar să rămână şi virgină.

Un tânăr botoşănean, Valerică C., în vârstă de 20 de ani dintr-o comună de lângă oraşul Săveni, a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Mai precis, a fost reclamat de părinţii unei fete de 12 ani din aceeaşi localitate, că a făcut sex anal cu copila, în urmă cu două luni. Nu a fost vorba de un viol însă, din contră.

Şi-a chemat iubitul la o partidă de sex anal

Între Valerică C., de 20 de ani, şi o puştoaică de 12 ani, ambii din aceeaşi comună din apropierea Săveniului s-a legat de câteva lunia o prietenie pe o reţea socială. Deşi era o diferenţă de opt ani între cei doi, iar fata este literalmente un copil, povestea de prietenie a devenit povestea de dragoste, cei doi iubindu-se mai mult pe reţelele sociale.

- Advertisement -

În luna iunie însă, fata, ceva mai îndrăzneaţă decât iubitul ei mai mare, i-ar fi propus acestuia o partidă de amor. Copila l-ar fi chemat pe Valerică C. la ea acasă, când părinţii şi fraţii ei plecaseră cu treburi prin Săveni. Copila de 12 ani i-a cerut iubitului de 20 de ani să facă sex anal, pentru a rămâne virgină şi mai ales pentru a nu fi depistată de mama acesteia. Zis şi făcut.

Iubitul major reclamat la Poliţie

În cele din urmă, mama copilei şi-a dat seama, probabil interceptând şi mesajele dintre cei doi pe reţelele sociale, de aventura dintre fiică şi constăteanul Valerică C. Femeia a aflat se pare şi de faptul că cei doi au întreţinut relaţii sexuale.

Valerică C. a fost reclamat la Poliţie şi a fost reţinut de poliţişti şi prezentat cu propunere de arest preventiv pentru întreţinere de act sexual cu un minor. Judecătorii au admis cererea. Valerică C. a atacat decizia la Tribunalul Botoşani dar magistraţii nu i-au dat câştig de cauză. Pentru o partidă de sex anal cu o copilă de 12 ani, Valerică C. va petrece cel puţin 30 de zile după gratii. Ancheta continuă pentu a se stabili cu exactitate cele întâmplate, urmând să fie luată o decizie în ceea ce-l priveşte pe săteanul botoşănean.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x