Monday, June 24, 2024

Diverta planuieste listarea pe bursa: “Face parte din planul nostru de business”

Must Read

Reprezentantii Diverta, unul dintre principalii jucatori de pe piata de librarii din Romania, spun ca iau in calcul listarea companiei in piata AeRO, administrata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

“Una dintre marile provocari este si aceea de a lista Diverta pe bursa in viitor, insa trebuie sa crestem suficient. Face parte din planul nostru de business (n.red.listarea) si vom incerca sa facem acest lucru pe piata AeRO”, a declarat Amalia Buliga, directorul general al companiei, in cadrul emisiunii Wall-Street 360.

Diverta este o companie cu afaceri de circa 10 milioane de euro si o marja de profit operational de 5-6%, per magazin. In cei mai buni ani ai companiei , perioada 2007-2008, marja de profit per magazin era de 10%.

Dupa ce timp de mai multi ani compania a trecut doar prin restructurare (inchideri de magazine, concedieri), managementul retailerului cu 24 de unitati si-a stabilit din nou ca obiectiv cresterea.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x