Tuesday, May 30, 2023

Ceasurile inteligente romanesti Vector au fost lansate in tara noastra. Cat costa la Orange

Must Read

Start-up-ul Vector Watch, fondat anul trecut de antreprenorul Andrei Pitiş, a lansat ceasurile inteligente sub brandul Vector pe piaţa românească, distribuite exclusiv prin Orange, la preţuri cuprinse între 300 şi 500 de euro, informează MEDIAFAX. Orange este prima companie care are în ofertă acest produs.

Ceasurile, disponibile de asemenea pe pieţele din Marea Britanie şi SUA, au ecran alb – negru, pot funcţiona până la 30 de zile cu o singură încărcare a bateriei, sunt fabricate din oţel inoxidabil şi sunt singurele de pe piaţă compatibile cu cele mai populare sisteme de operare – iOS, Android şi Windows Phone.

Smartwatch-urile au fost dezvoltate de la zero în România, de la proiectare şi design la platforma software sau hardware, iar în prezent sunt asamblate în China.

“Vector Watch vine în completarea ofertei de accesorii wearable a Orange, care a înregistrat în prima parte a anului vânzări de patru ori mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, arată operatorul telecom, într-un comunicat.

- Advertisement -

În vara anului trecut producătorul de ceasuri a beneficiat de o investiţie de 500.000 de euro din partea antreprenorului Radu Georgescu, acesta fiind principalul finanţator. Afacerea lansată anul trecut în România are în prezent sediul central la Londra şi este condusă de un fost director general al producătorului de ceasuri Timex, Joe Santana.

Pe segmentul smartwatch-urilor sunt prezente, printre altele, companiile Samsung, Apple, Sony şi Huawei, dar şi brandul Evolio, al antreprenorului Liviu Nistoran, cu X-Watch. Pentru acest model livrările vor începe la 20 octombrie, preţul ceasului fiind de 400 de lei.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Record pentru Dedeman: în 2022, a avut cele mai mari cifre de afaceri şi profit din istoria companiei

Dedeman, compania deținută de frații Pavăl, a încheiat anul 2022 cu cel mai mare profit net, cea mai mare...
- Advertisement -

More Articles Like This