Friday, March 29, 2024

TRAGEDIE într-un club din centrul Capitalei. 26 de persoane AU MURIT

Must Read

“Intervenţia s-a încheiat. Cercetarea este în plină desfăşurare. A venit şi un anchetator la faţa locului. S-a declanşat o anchetă a Parchetului General, probabil că urmărirea penală in rem va începe chiar mâine, pentru ucidere. Din informaţiile noastre, clubul nu avea toate avizele de funcţionare. Sunt mai multe maşini de la Medicină Legală, care au venit pentru a ridica ultimele persoanele decedate, pentru a le duce pentru expertizare.”UPDATE. Conform celui mai recent bilanţ oficial, 26 de persoane au murit şi 180 au fost rănite

UPDATE. Vicepremierul Gabriel Oprea a explicat că a fost emisă alarmă generală în Ministerul de Interne şi că preşedintele Klaus Iohannis a fost informat.

UPDATE. Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a explicat că nu poate să dea date oficiale, dar că s-a format o celulă de criză.

“Nu vreau să vă dau date oficiale, există o celulă de criză, toată lumea a fost mobilizată şi încercăm să facem tot ce putem. Suntem asaltaţi cu numărul de cazuri foarte grave. Au fost trimise victimele la spitalele de urgenţă din Capitală.

- Advertisement -

“Vorbim de un bilanţ de 21 de persoane decedate şi peste 80 de persoane care au ajuns în stare foarte gravă la spital. Înţeleg că la Spitalul Floreasca deja nu mai sunt locuri şi victimele au fost transportate la alte spitale. Se pare că erau câteva sute de persoane în club la momentul exploziei. Vorbim de foarte multe persoane tinere. Se pare că cineva ar fi dat cu artificii la un moment dat, care artificii au ajuns la tavan şi instalaţia electrică ar fi explodat. Imediat s-a creat haos pentru că toate persoanele încercau să iasă din club. În acest moment, din ce văd eu nu mai este nicio persoană resuscitată. Oricum, aici, la faţa locului, vorbim despre peste 20 de ambulanţe. Am văzut inlcusiv asistentele de la Maternitatea Bucur care au venit cu perfuzii, cu seringi, cu tot ce au avut la dispoziţie pentru a interveni”.
UPDATE. Bilanţul creşte, conform unui reporter Antena 3 de la faţa locului. Alte trei persoane decedate ar fi fost scoase, în urmă cu puţin timp, din club. Astfel, bilanţul ar ajunge la 21 de morţi. Informaţia oficială este în continuare de 18 persoane decedate.

UPDATE. Raed Arafat a declarat, pentru Antena 3, că 18 persoane au murit.

“Suntem la faţa locului, cu domnul ministru Oprea. Putem confirma 18 decese, încă sunt scoşi oameni din club. Încercăm să salvăm cât mai multe persoane.”
UPDATE. Oana Stancu Zamfir a primit informaţia că bilanţul este de cel puţin 17 morţi şi 50 de răniţi în acest moment. De asemenea, conform Oanei Zamfir, secretarul de stat Raed Arafat este deja la locul tragediei.

Vicepremierul Gabriel Oprea este şi el în drum spre club.

O explozie puternică a avut loc în urmă cu puţin timp în centrul Capitalei, într-un club.

Conform primelor informaţii, explozia a avut loc în clubul Colectiv, aflat pe strada Tăbăcarilor. Zeci de persoane au fost rănite.

De asemenea, din aceleaşi surse, patru autospeciale ale pompierilor şi cel puţin 12 ambulanţe au fost mobilizate pentru intervenţie.

Corespondentul Antena 3 a explicat că există informaţii, încă neconfirmate, că două persoane au murit în urma deflagraţiei.

“A explodat ceva sub un stâlp acoperit cu polistiren. Se pare că există şi câteva persoane decedate şi în acest moment încă se resuscitează câteva persoane. Există informaţii neconfirmate că ar fi cel puţin două persoane decedate în acest moment. Asta spun cei care au ieşit din club. Prima informaţie a fost că în club erau între 300 şi 400 de persoane”.

Mai multe persoane ar fi suferit stop cardio respirator din cauza fumului. Cel puțin 40 de persoane ar fi fost rănite, susțin reprezentanții ISU.

Ştire în curs de actualizare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x