Thursday, March 28, 2024

Black Friday: telefoane vechi care inca merita

Must Read

Black Friday aproape a sosit. Înainte de marile reduceri, vă prezentăm câteva telefoane vechi pe care le puteți achiziționa cu încredere.

Merită să cumperi un telefon vechi, sau nu? Acum, înainte de Black Friday, aceasta este o întrebare pe care mulți oameni și-o adresează, iar după cum probabil vă așteptați, răspunsul este ”Depinde”. Ca de obicei, înainte de a vă cumpăra un smartphone mai vechi, trebuie să știți exact ce vă doriți de la acesta: vrei cele mai bune performanțe, un design de excepție și ai resursele necesare? Atunci Samsung Galaxy S6 sau iPhone 6S sunt, probabil, două dintre modelele pe care va trebui să le iei în considerare.

Dacă, însă, nu vă deranjează ”vârsta” unui telefon și vreți să economisiți niște bani, atunci există numeroase modele vechi asupra cărora vă puteți orienta. Multe dintre smartphone-urile de top vechi sunt superioare modelelor mid-range de anul acesta. Și mai important, unele dintre acestea (printre care se numără și modele care au mai mult de doi ani vechime) nu au fost ocolite de producători atunci când a venit vorba de actualizări de software.

HTC One (M7)

Primul telefon din seria One rămâne unul dintre cele mai bine-vândute telefoane din istoria celor de la HTC. Ecranul de 4,7 inci cu o rezoluție Full HD a fost pentru mult timp cel mai bun de pe piață, lista specificațiilor fiind completată de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 de 1,7GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. De asemenea, deși camera foto principală nu avea decât 4 megapixeli, iar cea secundară, 2,1 megapixeli, fotografiile și materialele realizate de acest telefon erau extrem de reușite. Cu o baterie de 2.300mAh, HTC One este disponibil în variantă resigilată la un preț foarte bun AICI.

- Advertisement -

HTC One M7

LG G3

LG G3 a fost numit ”Regele” si este dotat cu un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, telefonul coreenilor beneficiază de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2GB RAM și are o capacitate de stocare a datelor de 16GB. Camera foto principală are 13 megapixeli, cea secundară are 2,1, iar acumulatorul are o capacitate de 3.000mAh. Pentru a vă cumpăra propriul LG G3, puteți da un click AICI.

LG G3

LG G2

Credeați că am fi inclus doar G3-ul în această listă? În cazul în care ați uitat de el, trebuie să vă amintim că flagship-ul din 2013 încă este un telefon foarte bun. LG G2 este dotat cu un ecran de 5,2 inci cu o rezoluție Full HD. Acesta beneficiază de 2GB RAM, 32GB pentru stocarea datelor și o baterie de 3.000 mAh. În timp ce camera foto de pe spate are 13 megapixeli, cea de pe spate nu are decât 2,1 megapixeli. Telefonul LG G2 vine cu Android 4.2 preinstalat și poate fi găsit la un preț bun AICI.

cele mai bune telefoane până în 1.500 de lei

Nexus 5

Nexus 5 este unul dintre cele mai frumoase modele din seria de telefoane Google. Lista de specificații include un ecran de 4,95 inci cu o rezoluție Full HD, 2GB RAM și un procesor quad-core de 2,26GHz. O mare parte din succesul de care s-a bucurat Nexus 5 se datora upgrad-urilor efectuate. Mai exact, cei de la LG au rezolvat aproape toate problemele întâlnite la Nexus 4: hardware-ul a fost îmbunătățit, ecranul a fost mărit și 4G-ul nu a mai fost ocolit. Camera nu se ridică la nivelul flagship-urilor de astăzi, fotografiile fiind de calitate medie. Nexus 5 poate fi achiziționat de AICI.

LG Nexus 5 din 2013

Moto X

Ca dotări tehnice, Motorola Moto X (2014) are un ecran de 5,2 inci full HD AMOLED protejat de Gorilla Glass 3, folosește un procesor Snapdragon 801 quad-core cu 2GB de memorie RAM și spațiul de stocare e de 16GB. Camera foto este de 13 megapixeli cu dual-LED și filmează 4K. Cea frontală e de doi megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2.300mAh. Moto X se găsește AICI.

Motorola-Moto-X-review-la-Playtech-1-1170x644

OnePlus One

Deisgur, lista nu ar fi fost completă fără OnePlus One. Flagship Killer-ul anului 2014 s-a bucurat de o popularitate foarte mare, grație sistemului de comercializare pe bază de invitații și raportului calitate/preț de excepție. Lista de specificații include un ecran de 5,5 inci full HD, 3GB de memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Camera de 13 megapixeli filmează 4K, full HD la 60 fps și HD la 120 fps, iar procesorul este un Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5GHz. Bateria este de 3.100 mAh, iar telefonul poate fi cumpărat de AICI.

oneplus one

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x