Thursday, March 28, 2024

Reduceri laptop-uri de Black Friday. Laptop-uri ieftine in Vinerea Neagra

Must Read

Cu puțin timp înainte de marile promoții de Black Friday, eMAG.ro vine cu o serie de reduceri consistente pentru mai multe categorii de produse.

eMAG.ro a decis ca înainte de Black Friday 2015 să vină cu o serie de reduceri de peste 20% pentru laptopuri tablete și telefoane mobile. Noi vă prezentăm câteva modele care ne-au atras atenția dar puteți vedea listele complete cu modelele care înregistrează reducer importante.

  • Lista completă eMAG.ro cu reduceri pentru laptopuri e disponibilă AICI.
  • Lista cu tablete ce beneficiază de reduceri ca de Black Friday 2015 este AICI.
  • Lista cu telefoane mobile cu discounturi foarte mari găsiți AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Laptop Dell Inspirion 5545

Laptopul Dell Inspirion 5545 de la eMAG.ro are o reducere importantă de preț chiar înainte de marele eveniment de Black Friday 2015. Laptopul are un procesor performant de la AMD Quad Core de 1.9 Ghz și 15.6 inch dimensiunea display-ului. Laptopul are 8 Gb memorie și spațiu de stocare de 1 TB.În plus este dotat cu placă video și sistem de operare Ubuntu. Prețul laptopului are reducere de 23% și poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Tabletă Allview Viva

Tableta Allview Viva H10 LTE este foarte avantajoasă și beneficiază chiar înainte de Black Friday 2015 de o reducere de preț de 27%, una dintre cele mai mari reduceri. Tableta are o configurație performantă, un procesor Quad Core de 1.5 Ghz și display de 10.1 inch de tip IPS. Tableta se poate conecta la internet atât prin Wi Fi cât și 4G. Prețul poate fi consultat AICI.

- Advertisement -

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Telefon mobil Karbonn

Vă prezentăm o serie de telefoane mobile foarte ieftine care pot fi achiziționate cu buget redus și au și o serie de discounturi în această perioadă înainte de Black Friday, dar care impresionează cu performanțele lor foarte bune. Telefonul mobil Karbonn Android One Sparkle V este capabil să administreze două cartele SIM deodată. Oferta sa completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Laptop HP 250 G4

Laptopul de la HP 250 G4 este dotat cu procesor Intel Core i3 405U cu frecvență de 1.7 Ghz Haswell, are 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare și e dotat cu unitate optică și placă video. În plus, laptopul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat. Oferta cu reducere de 21% poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Tableta Wink iX7

O super tabletă de la Wink are reducere importantă chiar înainte de Black Friday 2015. Tableta e dotată cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.3 Ghz și are 7 inch display-ul. Tableta e dotată cu 1 Gb DDR3 și 8 Gb memorie pentru stocarea fotografiilor, filmărilor și aplicațiilor pe care le instalați. La internet poate fi conectată doar prin intermediul funcției WIFI. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Telefonul mobil Nokia 635 Lumia

Telefoanele Nokia sunt renumite pentru rezistența lor și capacitățile foarte bune. Un asemenea telefon, dar și cu un preț foarte mic în plus, este și Nokia 635 Lumia. Telefonul folosește sistemul de operare Windows. Oferta completă o găsiți AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Laptop Dell Inspirion 3000

Un laptop care are un preț sub 1.000 de lei după reducere este Dell Inspirion 3000. În ciuda prețului foarte bun, configurația laptopului este performantă: un procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz, display de 15.6 inch și placă video. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Tableta Utok

Utok vine cu o tabletă excelentă ce se numește Hello 7K și e dotată cu un procesor Octa Core de 1.7Ghz, iar display-ul este unul de calitate IPS de 7 inch. Tableta are 1 Gb RAM și 8 GB spațiu de stocare și e dotată în schimb cu Wi Fi, 3G, GPS, Blutooth. Oferta este AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Telefon mobil UTOK D35

Tot de la Utok vine o ofertă irezistibilă de telefon mobil Dual SIM ce e dotat cu cameră foto de 5 Mp și display de 3.5 inch. Telefonul D35 are o reducere de preț de 40% în această perioadă și oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Laptop 2 în 1 Allview

Allview Wi10N este un laptop ce se poate transforma în tabletă și are un preț excelent. E dotat cu un procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 Ghz, display-ul are 10.1 inch, 1 Gb RAM, spațiu de stocare de 16 Gb, Wi-fi și Bluetooth. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Tabletă Evolio Go Fun

Tableta de la Evolio are o reducere de 20% din preț doar în această perioadă, chiar înainte de Black Friday 2015. Tableta este ideală pentru cei mici dar și pentru cei mari, are un procesor Quad Core Cortex A 7 de 1.2 Ghz, suficient pentru a instala orice joc. Tableta are 7 inch display, 1 Gb DDR3, 8 Gb spațiu de stocare și e dotată cu Wi Fi GPS, 3G, Bluetooth și are sistem de operare Android 4.4. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Telefon Alcatel Onetouch Idol Mini

Reducere de 36% pentru telefonul Alcatel Onetouch, telefon dotat cu 512 MB RAM și 4GB spațiu de stocare. Oferta completă poate fi consultată AICI.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x