Tuesday, April 16, 2024

Rochii pentru orice buzunar

Must Read

Dupa ce ca salariul intarzie, am aflat in ultimul moment de la colegele de munca, ca o sa fie ziua sefei noastre, si ca suntem cu totii invitati sa mergem in cafenea pentru a sarbatori. Nu lucrez de foarte mult timp in aceasta firma, insa colegele mi-au spus, ca nu ar trebui sa lipsesc. Faptul ca suntem invitati cu totii la ziua de nastere a sefei, este sinonim cu prezenta obligatorie la eveniment. In ultima perioada am oscilat putin cu greutatea si nu am ce rochie sa mai port. Eram nevoita sa ma uit dupa rochii de seara, asa ca am intrat repede pe internet si am cautat rochii ieftine de la Helenboutique.ro , acestia fiind salvarea mea.

Am mai comandat de la ei si au produse de buna calitate, nu am intampinat niciodata niciun fel de probleme. De aici poti comanda rochii online, cu incredere, va dau cuvantul meu. Majoritatea rochiilor sunt creatii unice si nu o sa gasiti modele de la Helenboutique in magazine. Materialele din care sunt confectionate rochiile sunt mereu de buna si foarte buna calitate, iar croiala, ei bine croiala este exceptionala, este perfecta. Aici gasesti cu siguranta rochia de seara perfecta, sunt zeci de modele de rochii de seara unice, din care poti alege. N-am mai stat pe ganduri si mi-am dat comanda de rochie, care o sa ajunga in cel mai scurt timp posibil. In aproximativ doua zile, curierul o sa fie la usa, si tot atunci o sa si platesc, intrucat prefer sa platesc ramburs la primirea coletului. Cu rochia am rezolvat, acum mai ramane si cadoul pentru sefa noastra.

Din ce am inteles de la colege sefa noastra, este innebunita dupa produsele cosmetice, din acest motiv eu m-am gandit sa ii luam niste produse de makeup, nu stiu exact. Cei drept nu doar ca am auzit de la colege de faptul ca sefa noastra este innebunita dupa cosmetice, dar machiajul acesteia iese mereu in evidenta. Propunerea mea a fost sa ii luam niste pensule profesionale pentru make-up si o trusa de machiaj. Eu cred ca este suficient, avand in vedere, cat costa o trusa de machiaj de calitate.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x