Friday, March 29, 2024

Actiunile Renault se prabusesc cu peste 21% in urma informatiilor privind perchezitiile la sediile companiei

Must Read

Acțiunile Renault au scăzut, joi, cu peste 21% pe bursa de la Paris , ca urmare a informațiilor din presă privind o serie de controale efectuate de autoritățile anti-fraudă franceze la mai multe sedii ale producătorului auto, în legătură cu o posibilă investigație referitoare la manipularea testelor antipoluare, relatează MarketWatch și Bloomberg.

În jurul orei 13:30, acțiunile Renault erau în coborâre cu 20%, la 69,23 euro/unitate, după ce în prima parte a ședinței bursiere au scăzut cu până la 21,07%.

Agenții biroului anti-fraudă din cadrul Ministerului Economiei din Franța au descins la mai multe unități locale ale Renault, de unde au confiscat calculatoare, a declarat un reprezentant al sindicatului CGT, care reprezintă aproximativ 25% din salariații Renault.

Potrivit acestuia, controalele autorităților ar putea avea legătură cu investigațiile demarate la nivelul mai multor state în contextul scandalului Volkswagen privind emisiile poluante.

- Advertisement -

Oficialii Renault nu au putut fi contactați pentru declarații.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x