Friday, December 3, 2021

Allianz Group a obtinut un profit operational in crestere cu 3,2 % fata de 2014

Must Read

Allianz Group a obţinut rezultate solide în anul 2015, cu un profit operaţional ce a atins valoarea de 10,7 miliarde euro, că urmare a unor rezultate bune în cel de-al patrulea trimestru, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, veniturile totale au atins 125,2 miliarde euro, în creştere cu 2,4%. Profitul operaţional aferent anului 2015 este tot pe plus, cu 3,2 %, până la 10,7 miliarde euro.
În trimestrul al patrulea, Allianz Group a înregistrat un profit operaţional în creştere cu 14,5 %, până la 2,6 miliarde euro.

“Pe segmentul asigurărilor generale, atât primele brute subscrise, cât şi profitul operaţional au înregistrat o creştere, acesta din urmă având această evoluţie în ciuda unui impact mai mare al catastrofelor naturale, comparativ cu anul anterior. Pe segmentul asigurărilor de viaţă şi sănătate, schimbarea strategică a mixului de produse a fost accelerată, conducând la o uşoară scădere a veniturilor, în vreme ce profitul operaţional a crescut”, arată comunicatul citat.

“Allianz obţine în mod constant rezultate solide în condiţii operaţionale din ce în ce mai provocatoare. Afacerile noastre sunt sănătoase şi bine diversificate. Acest lucru ne determina să fim încrezători că vom continuă să atingem rezultate bune. Ne propunem să atingem valoarea de 10,5 miliarde euro în termeni de profit operaţional în anul 2016, plus/ minus 500 milioane euro”, explică Oliver Bäte, CEO Allianz SE.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This