Tuesday, September 26, 2023

BERD a mai cumparat actiuni BVB de 50.000 de euro

Must Read

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și-a rotunjit la 10 milioane lei deținerea de la operatorul de piață Bursa de București (BVB), după ce a achiziționat 10.000 de acțiuni, în valoare de peste 250.000 de lei.

BERD a profitat de scăderile bursiere de la acest început de an și și-a majorat participația la compania care operează sistemul de tranzacționare. Instituția internațională a ajuns la o deținere de 392.942 acțiuni BVB, de la una de 382.942 anterior, potrivit unei raportări a emitentului pe portalul propriu.

Bursa de Valori București s-a listat pe platforma proprie în iunie 2010 și are, la prețul închiderii de ieri, de 25,50 lei/acțiune, o capitalizare de piață de 195,69 milioane lei (4,33 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This