Un grafic actualizat în timp real în funcție de tranzacțiile de de la bursă ne arată câți bani fac în fiecare secundă companii precum Apple, Google sau Facebook.

Instrumentul creat de cei de la Penny Stocks Lab afișează profitul și venitul individual, dar și cumulat al celor mai mari companii de tehnologie din lume.

Sunt monitorizate următoarele companii sau entități comerciale: Apple, Facebook, Amazon Google (inclusiv YouTube și Android), Microsoft (inclusiv Skype și Xbox), Yahoo!, Netflix, LinkedIn, Pandora, Dropbox, Twitter și Yelp.

Într-o singură secundă, toate aceste companii au, în medie, un profit de 2,300 de dolari. Din această sumă, jumătate ajunge la Apple.

Nu toate companiile monitorizate au profit. De exemplu, nu le recomand acționarilor Twitter să urmărească pierderea (de aproximativ 20 de dolari la momentul redactării acestui articol) pe care o înregistrează cu fiecare minut. Același lucru este valabil și pentru Pandora și Yelp, acestea fiind singurele trei companii dintre cele monitorizate care merg pe pierdere în acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.