Gheorghe Iaciu si-a majorat expunerea la Impact

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Acționarul majoritar de la Impact Contractor & Developer (IMP) a achiziționat din piață 1,22 milioane acțiuni, echivalentul unui milion de lei, majorându-și participația la 137,5 milioane titluri, la 49,48%.

Cu puțin sub nivelul de 50% la care ar trebui să facă ofertă publică de preluare. Acolo se menține omul de afaceri Gheorghe Iaciu, acționarul majoritar de la Impact Contractor & Developer.

O notificare a emitentului remisă astăzi Bursei de Valori București menționează că acesta și-a majorat expunerea la 137,5 milioane acțiuni, de la 136,28 milioane titluri deținute anterior, după ce a realizat în piață achiziții cu puțin peste un milion de lei. Un transfer în echivalent fusese vizibil pe sistemul de tranzacționare pe piața deal.

Acțiunile Impact au închis ședința de tranzacționare de ieri de la BVB la prețul de 0,87 lei/acțiune, nivel la care capitalizarea bursieră a companiei se ridică la 241,74 milioane lei (53,55 milioane euro), iar participația lui Iaciu este situată la 119,62 milioane lei (26,50 milioane euro).Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.