Friday, March 29, 2024

Oprah Winfrey a castigat 12 milioane de dolari cu un simplu Tweet despre slabit

Must Read

Și tu poți câștiga 12 milioane de dolari! Asta numai dacă ești Oprah Winfrey. Celebra realizatoare și producătoare de televiziune americană, cunoscută și pentru succesul ei în afaceri, a înregistrat recent un nou record: a câștigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter joi, 28 ianuarie.

Ducând de mulți ani o luptă — promovată și cunoscută la nivel planetar — cu kilogramele în plus, ea urmează în prezent programul de slăbit ”Weight Watchers” și își difuzează comentariile legate de această experiență pe rețelele sociale, unde are milioane de fani.

Deținătoare a unui veritabil imperiu, estimat de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta a postat marți, pe Twitter, o scurtă înregistrare video în care anunța că a pierdut 12 kilograme deși nu a renunțat la pâine. “Aceasta este o mare bucurie pentru mine”, a mărturisit ea, subliniind că este o mare amatoare de pâine.

Rezultatul imediat a fost că acțiunile la bursă ale firmei ”Weight Watchers” au explodat, valoarea lor crescând cu 20 %. Totodată, Oprah Winfrey a devenit mai bogată cu aproximativ 12,5 milioane de dolari, întrucât în octombrie 2015 a avut inspirata idee de a achiziționa 10 % din acțiunile acestei companii specializate în produse alimentare destinate persoanelor care vor să slăbească sau să-și păstreze silueta.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x