Monday, July 15, 2024

Aerostar, principalul actionar a cumparat un nou pachet de actiuni

Must Read

Iarom Bucureşti, principalul actionar de la Aerostar SA(simbol bursier ARS) a cumparat într-o tranzacţie realizată pe bursă 108.494 acţiuni, tranzacţie în valoare totală de 297 mii de lei. Iarom deţine 71,1% din compania Aerostar. Compania SIF Moldova este şI ea acţionar majoritar cu o participaţiune de 14,8%.

Iarom mai deţine 90% din Elprof SA (simbol bursier ELPR) companie producătoare de aparatura de radiocomunicaţii pentru sectorul aeronautic şI este membră a ECARE European Communities Aeronautics Research.

Aerostar Bacău, companie care se ocupă cu reparaţia aeronavelor şI fabricarea de piese pentru acestea, are o valoare de piaţă de 423,3 milioane de lei. Este una din companiile discrete ale bursei, dar care are rezultate financiare bune.

În anul 2015 a terminat cu un profit de 52,2 milioane de lei, în creştere cu 164% faţă de exerciţiul financiar anterior.

- Advertisement -

La data de 10 martie 2016 acţiunile Aerostar au închis şedinţa de tranzacţionare la un preţ de 2,78 per titlu, dividendul brut pe acţiune fiind de 0,084 lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Spania câștigă EURO 2024 după o finală absolut minunată în fața Angliei

Spania este noua campioană a Europei, după o finală de poveste cu Anglia, scor 2-1 la Berlin, gruparea iberică...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x