Aerostar propunde dividende actionarilor cu un randament de 3,1%

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Consiliul de administraţie al companiei Aerostar SA, listată pe Bursa de Valori Bucureşti cu simbolul ARS, propune acţionarilor dividende în valoare totală de 12,79 milioane de lei.

Compania a propus un dividend brut de 0,084 pentru exerciţiul financiar din anul 2015, ceea ce ar însemna un randament de 3,1%. Compania intenţionează să acorde un dividend mai mic decât cel de anul trecut cu 5,6%, cu toate ca a reuşit să facă un profit cu 164,7% mai mare în anul 2015 faţă de anul 2014.

Iarom SA este acţionarul majoritar cu o deţinere de 71,18%, iar în urma împărţirii dividendului va primi suma de 9,1 milioane de lei, următorul acţionar ca importanţă este SIF Moldova care deţine 14,8% din acţiuni şi va primi 1,89 milioane de dolari.

Aerostar SA Bacău (simbol bursier ARS) are o capitalizare bursieră de 423,33 milioane de lei, în ultimul an acţiunile au simţit o apreciere de 48,27%, iar în ultimele 6 luni o depreciere de 5,44%. Acţiunile ARS au scăzut 2,88% în sesiunea de tranzacţionare din data de 18 martie, după propunerea făcută pentru acordarea dividendelor în valoare de 0,084lei/acţiune, preţul acestora ajungând la 2,7 lei per titlu.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.