Thursday, August 18, 2022

Artego Targu Jiu distribuie 50% din profitul din 2015 pe dividende cu randament de 6.7%

Must Read

Din profitul net de 11,29 milioane lei, Artego Târgu-Jiu (ARTE) va distribui 5,23 milioane lei sub formă de dividende, în timp ce o sumă comparabilă (5,42 milioane lei) va fi trecută la capitolul “alte rezerve”.

Tot aici vor mai fi încorporate 143 milioane lei, profit nerepartizat în anii anteriori, iar 21,64 milioane lei vor fi alocate pentru acoperirea unor pierderi din exercițiile fiscale precedente.

Propunerea figurează în convocatorul pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 27 aprilie, publicat astăzi pe portalul Bursei de Valori București.

Valoarea dividendului brut este de 0,5264 lei/acțiune și, raportat la ultimul preț de piață de 7,50 lei/acțiune, din ziua de 17 martie, oferă un randament net de 6,67%. Dividendele ar urma să fie distribuite abia pe data de 20 octombrie, conform propunerii din convocator.

- Advertisement -

Artego este o companie specializată în fabricarea produselor din cauciuc și este controlată în proporție de 70% de Asociația salariaților. La ultima cotație de la BVB, capitalizarea bursieră a societății este de 74,62 milioane lei (16,71 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This