Wednesday, November 30, 2022

Bermas Suceava propune un dividend brut de 0,06 lei/actiune

Must Read

Repartizarea câștigului aferent anului trecut sub formă de dividende se ridică la 1,29 milioane lei pentru producătorul de bere Bermas Suceava.

Compania Bermas Suceava (BRM) propune investitorilor în Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 7 aprilie acordarea unui dividend brut de 0,06 lei/acțiune care, calculat la valoare netă și raportat la ultimul preț de piață. de 0,95 lei/acțiune, de ieri, oferă un randament de 6%. Din profitul net aferent anului 2015, de 1,55 milioane lei, cea mai mare parte, respectiv 1,29 milioane lei, va merge sub formă de dividende către acționarii înregistrați până la data de 8 iunie, dacă propunerea din convocatorul publicat astăzi pe portalul Bursei de Valori București va fi votată în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor. Distribuirea dividendelor este programată pentru data de 15 iunie.

În aceeași zi, ar urma să se desfășoare și o Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor unde se supune aprobării acționarilor analiza planului de investiții, care prevede obiective pentru care compania ar trebui să atragă finanțare de până la 300.000 de euro. Tot în AGEA, acționarii urmează să se pronunțe asupra plafonului de credite pe termen scurt în limita a 7,5 milioane lei pentru finanțarea parțială a activității de producție.

- Advertisement -

Bermas Suceava, societate controlată în proporție de peste 50% de salariații companiei, solicită în AGEA aprobarea încheierii actelor juridice privind acordarea în folosință temporară și gratuită clienților societății a unor bunuri și accesorii pentru vânzarea berii, respectiv dozatoare, butoaie inox, ambalaje pentru vânzarea berii la sticlă, tuburi CO2, mijloace de transport pentru distribuție, logistică publicitară etc., în scopul realizării obiectului de activitate al firmei.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Un bărbat concediat pentru că nu era “suficient de distractiv” la muncă şi-a câştigat în instanţă dreptul să fie plictisitor

Un bărbat concediat de o firmă de consultanță pentru că nu era "suficient de distractiv" la locul de muncă...
- Advertisement -

More Articles Like This