Monday, November 29, 2021

Era sa devina cea mai sexy primarita din Romania! Ce spuneti … merita ? :)

Must Read

„Dragi prieteni, vă anunț oficial că anul acesta voi candida pentru postul de primar al municipiului Satu Mare.” a scris Daiana Feher pe Facebook. Frumoasa sătmăreancă şi-a uimit toţi prietenii cu acest anunţ şoc. Apoi au venit şi proiectele pentru micul oraş.

Daiana Feher putea fi cea mai sexy primăriţă din România. Nu puţini au fost cei care au spus clar că ar vota-o pentru fotoliul de primar al oraşului Satu Mare. Din păcate pentru ei, totul a fost o mică glumă!

Până a anunţat că postarea ei a fost doar o mică păcăleală, fostul fotomodel şi-a ţinut fanii în suspans. Apoi a revenit cu un text haios, care a cuprins proiectele propuse pentru oraşul Satu Mare:

„Proiectele mele pentru Satu Mare sunt următoarele:

- Advertisement -

În regim de urgenţă până la repararea drumurilor, gropile vor fi presemnalizate cu pitici decorativi de grădină, acest lucru înfrumuseţând orașul. Xanax gratuit tuturor şoferilor.

– Satu Mare oraş universitar și centru medical estetic.

– Propun înființarea unor noi universități și centre medicale, motivând studentele, pe tot parcursul anilor de studiu, cu operații estetice gratuite, şi implanturi cu silicon. Acest lucru având un efect pozitiv și asupra investitorilor străini, care nu vor ezita să vină în orașul nostru.

-Studenții eminenți vor avea abonamente gratuite la saloanele de masaj erotic, pentru eliminarea stresului acumulat in timpul orelor de studiu.

-Tot de abonamente de acest tip vor avea parte și angajații care efectuează ore suplimentare la locul de muncă. Astfel întărim forta de munca și la servici, și acasa.

– Legalizarea Marijuanei pentru pensionari. Acest act fiind benefic și pentru raporturile familiare, având consecință apropierea dintre bunici și nepoți.

-Femeile singure de mai mult de 3 luni de zile, vor avea la dispoziție gratuit, din partea primăriei de: grădinari, instalatori, electricieni, și ajutor pt orice servicii casnice, sau la alegere dildo-uri roz cu luminițe.

-Gospodinele vor beneficia gratuit de cablu tv la toate posturile care emit telenovele.

-Al treilea pod de la Satu Mare la Gold Plaza Baia Mare.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținere!

Cu respect Daiana Pe Tocuri” a scris Daiana Feher pe Facebook.

daiana-3

daiana-2

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This