Oil Terminal distribuie 40% din profitul net sub forma de dividende

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Compania Oil Terminal propune un dividend al cărui randament net este de aproape 5%.

Oil Terminal (OIL) va distribui dividende în valoare însumată de 2,85 milioane lei din profitul net de 6,84 milioane lei obținut anul trecut, conform propunerii de repartizare a câștigului supuse votului acționarilor în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 27 aprilie.

Valoarea dividendului brut este de 0,0049 lei/acțiune care calculată net și raportată la prețul închiderii de astăzi al titlurilor Oil Terminal de 0,0956 lei/acțiune oferă acestora un randament de 4,87%. Acesta ar fi putut fi mai mare, însă societatea a ales să rețină 2,28 milioane lei ca sursă proprie de finanțare.

De asemenea, aproape 540.000 de lei intră la rezerva legală, în timp ce puțin peste 570.000 de lei vor fi sume reprezentând participarea salariaților la profit.

Data plății pentru dividende este 3 iunie. Oil Terminal, operatorul terminalului petrolier din portul Constanța, este deținut în proporție de aproape 60% de statul român prin Ministerul Energiei și are la prețul de astăzi o capitalizare bursieră de 55,68 milioane lei (12,76 milioane euro).Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.