Randament al dividendului de 6,6% pentru actiunile Electrica

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Consiliul de Administrație al Electrica a avizat distribuirea unor dividende în acest an în valoare de 297,5 milioane lei, conform unei notificări a emitentului publicat pe portalul Bursei de Valori București.

Astfel, acționarii vor avea spre aprobare în Adunarea Generală de bilanț din 27/28 aprilie un dividend brut de 0,86 lei/acțiune al cărui randament calculat în valoare netă și raportat la prețul de piață al închiderii de ieri a sesiunii de tranzacționare de 12,38 lei/acțiune poartă un randament al dividendului de 6,6%.

Cu puțin după o oră de la deschiderea ședinței de tranzacționare de la BVB, unde Electrica este listată începând cu iunie 2016, titlurile Electrica sufereau un declin de 0,48%, până la prețul de 12,32 lei/acțiune, care conferă societății o capitalizare bursieră de 4,26 miliarde lei (954 milioane euro).

Consiliul de Administrație al Electrica l-a revocat vineri din funcția de director general pe Ioan Roșca, după ce cu două săptămâni înainte se încheiase o înțelegere amiabilă pentru ca acesta să părăsească funcția până în luna iunie.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.