Wednesday, July 6, 2022

Raport ISIS: Cel putin 90 de kamikaze asteapta ordine de atac

Must Read

Cel putin 90 de teoristi islamisti s-au infiltrat printre refugiatii veniti in ultimul an in Europa din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, se arata intr-un raport al Ministerului de Interene al Frantei. Conform oficialilor de la Paris , acestia sunt dispusi sa fie kamikaze si asteapta doar ordine pentru a ataca.

In raport este citata o apropiata a „creierului” atentatelor de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, ucis intr-o operatiune a fortelor de ordine din Paris.

Raportul de 55 de pagini se concentreaza pe pregatirea tehnica a teroristilor si pe tehnicile de criptare folosite pentru a nu fi prinsi.

In ceea ce priveste bombele folosite, se pare ca Statul Islamic a trimis experti din Siria in Europa pentru a le fabrica. Ei au folosit materiale usor de obtinut, dar foarte eficiente.

- Advertisement -

Raportul mai sugereaza ca lipsa controalelor la frontiere le-au permis teroristilor sa se misse liber prin Europa, fara a trezi vreo suspiciune. In plus, faptul ca guvernele nationale nu au colaborat si nu au facut schimb de informatii au facilitat disparitia jihadistilor de pe radare.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată Sky Cruise – primul hotel zburător. Are piscine, cluburi și centre comerciale (VIDEO)

Supranumit Titanicul cerului, super-aeronava Sky Cruise poate găzdui până la 5.000 de persoane în piscine, restaurante, cluburi de noapte...
- Advertisement -

More Articles Like This