Raport ISIS: Cel putin 90 de kamikaze asteapta ordine de atac

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Cel putin 90 de teoristi islamisti s-au infiltrat printre refugiatii veniti in ultimul an in Europa din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, se arata intr-un raport al Ministerului de Interene al Frantei. Conform oficialilor de la Paris, acestia sunt dispusi sa fie kamikaze si asteapta doar ordine pentru a ataca.

In raport este citata o apropiata a „creierului” atentatelor de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, ucis intr-o operatiune a fortelor de ordine din Paris.

Raportul de 55 de pagini se concentreaza pe pregatirea tehnica a teroristilor si pe tehnicile de criptare folosite pentru a nu fi prinsi.

In ceea ce priveste bombele folosite, se pare ca Statul Islamic a trimis experti din Siria in Europa pentru a le fabrica. Ei au folosit materiale usor de obtinut, dar foarte eficiente.

Raportul mai sugereaza ca lipsa controalelor la frontiere le-au permis teroristilor sa se misse liber prin Europa, fara a trezi vreo suspiciune. In plus, faptul ca guvernele nationale nu au colaborat si nu au facut schimb de informatii au facilitat disparitia jihadistilor de pe radare.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.