Thursday, March 28, 2024

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 edge, au fost lansate azi pe piata

Must Read

Cum a anunțat și la momentul prezentării oficiale, Samsung lansează pe piață începând de astăzi, 11 martie, cele două vârfuri de gamă Galaxy S7 și Galaxy S7 edge.

Lansarea celor două smartphone-uri este globală, spun cei de la Samsung, atât Galaxy S7, cât și Galaxy S7 edge devenind de astăzi disponibile în Europa, Statele Unite, Singapore , Australia și Corea de Sud.

Vezi aici ofertele din magazinele:
eMAG.ro ; QuickMobile.ro ; F64.ro

În total, cele două device-uri vor fi disponibile de astăzi în 60 de țări, urmând ca în viitorul apropiat să fie lansate și în alte regiuni.

Galaxy S7 și Galaxy S7 edge păstrează, în mare, desigul modelelor de anul trecut, aducând îmbuntățiri punctuale exact pe aspectele care anul trecut nu au strălucit. O astfel de îmbunătățire, printre cele mai notabile chiar, este revenirea slotului microSD.

- Advertisement -

Ambele dispozitive pot fi încărcate wireless și sunt rezistente la apă și praf.

Singura absență, dar fără să fie o pierdere foarte importantă, este lipsa conexiunii USB Type-C, Samsung păstrând încă actualul microUSB.

Galaxy S7 și Galaxy S7 edge sunt deja disponibile și în România, la prețuri de aproximativ 3.300 lei, respectiv 3.700 lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x