Socep retine 90% din profitul net pe 2015 in companie

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Operatorul portuar Socep va distribui dividende reprezentând mai puțin de 10 din câștigul net pe anul trecut.

Socep Constanța (SOCP) reține 9,31 milioane lei ca profit nerepartizat, reprezentând 84,22% din câștigul net obținut în anul 2015. Abia 1,10 milioane lei, respectiv 9,94% din profitul net va merge sub formă de dividende, conform propunerii directoratului de repartizare a câștigurilor publicată astăzi pe portalul Bursei de Valori București

Compania este consecventă unui comportament de piață care a adus-o cu un nivel al cash-ului pe bilanțuri de 33,02 milioane lei, potrivit raportării preliminare anuale pentru exercițiul fiscal precedent publicate la jumătatea lunii trecute. Decizia este cu atât mai surprinzătoare, cu cât anul 2015 pare a fi unul optim din punct de vedere fiscal pentru încasarea dividendelor.

Dividendul brut propus de 0,0032 lei/acțiune conferă un randament net de numai 1,35% titlurilor Socep la ultima lor valoare de piață de 0,225 lei/acțiune. La această cotație, operatorul portuar controlat de frații Dușu prin Grupul DD și Celco SA are o capitalizare bursieră de 77,27 milioane lei (17,3 milioane euro).Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.