Saturday, April 1, 2023

400.000 de euro, cea mai scumpa masina scoasa acum la vanzare in Romania

Must Read

Cea mai scumpă maşină scoasă acum la vânzare este un Lamborghini Aventador, pentru care proprietarii cer 399.000 de euro.

Este vorba despre un Lamborghini Aventador, an de fabricaţie 2015, euro 6, cu motor de 6,5 litri şi 750 de cai putere. Maşina are tracţiune 4×4 şi este dotată cu o cutie de viteze semiautomată. Maşina este înmatriculată, şi are un rulaj de 13.000 km.

Maşina este produsă pe comandă, şi se oferă o garanţie de 100.000 de kilometri sau trei ani.

Anunţul a fost postat pe site-ul specializat autovit.ro pe data de 1 aprilie, dar nu este o păcăleală. Cel puţin aşa susţin reprezentanţii vânzâtorului, firma CZR din Otopeni. “Nu este nicio păcăleală. Suntem proprietarii maşinii, este achiziţionată cu factură de la Lamborghini Viena. Am mai vândut şi în trecut un alt Lamborghini de ascest fel, dar era model 2012”, ne-au spus reprezentanţii firmei.

- Advertisement -

Lamborghini a lansat modelul Aventador în februarie 2011, la Salonul de la Geneva. A înlocuit modelul Murcielago după 10 ani şi a devenit vectorul de imagine al constructorului italian din Bologna.

Puteţi vedea în detaliu maşina pe site-ul autovit.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Fraţii Tate vor fi eliberaţi. Cei 2 rămân în arest la domiciliu 30 de zile

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea...
- Advertisement -

More Articles Like This