Braincof dubleaza dividendele

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Conducerea Braincof (BRCR), companie românească de confecţii, a propus distribuţia unui dividend brut pe acţiune de 0,045 lei din profitul realizat de către societatea brăileană în 2015, echivalentul unui randament de 8%.

Profitul net realizat pe anul trecut a fost de 2,18 milioane de lei, iar suma propusă drept dividend este de 2,035 milioane, însemnând o rată de distribuţie a dividendului de 93%, aproape dublă faţă de anul precedent.

Capitalizarea bursieră a companiei este în prezent de 25,3 milioane lei (5,75 milioane euro), acţiunile companiei înregistrând o scădere de 4,44% în ultimul an, fiind tranzacţionate în prezent la o cotaţie de 0,5660 lei/acţiune.

Conform datelor furnizate de către Bursa de Valori Bucureşti, banca Julius Baer, ce deţine 25,1% din societate, urmează să încaseze aproximativ 510.000 lei, iar compania Electroargeş, ce are o participaţiune de 17,1% va primi 347.000 lei, restul acţionarilor BRCR de pe piaţa de capital locală urmând să împartă cei 1,2 milioane rămaşi.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.