Saturday, April 20, 2024

Braincof dubleaza dividendele

Must Read

Conducerea Braincof (BRCR), companie românească de confecţii, a propus distribuţia unui dividend brut pe acţiune de 0,045 lei din profitul realizat de către societatea brăileană în 2015, echivalentul unui randament de 8%.

Profitul net realizat pe anul trecut a fost de 2,18 milioane de lei, iar suma propusă drept dividend este de 2,035 milioane, însemnând o rată de distribuţie a dividendului de 93%, aproape dublă faţă de anul precedent.

Capitalizarea bursieră a companiei este în prezent de 25,3 milioane lei (5,75 milioane euro), acţiunile companiei înregistrând o scădere de 4,44% în ultimul an, fiind tranzacţionate în prezent la o cotaţie de 0,5660 lei/acţiune.

Conform datelor furnizate de către Bursa de Valori Bucureşti, banca Julius Baer, ce deţine 25,1% din societate, urmează să încaseze aproximativ 510.000 lei, iar compania Electroargeş, ce are o participaţiune de 17,1% va primi 347.000 lei, restul acţionarilor BRCR de pe piaţa de capital locală urmând să împartă cei 1,2 milioane rămaşi.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x