Saturday, April 20, 2024

Daniel Negreanu vine in mai la Bucuresti la turneul Eureka sponsorizat de PokerStars

Must Read

Canadianul de origine română Daniel Negreanu, unul dintre cei mai mari jucători de poker ai lumii, va veni la București la primul eveniment din România Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, festival de poker de 7 zile, care va avea loc în perioada 16 – 22 mai 2016.

“Unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume sunt așteptați să participe la Evenimentul Principal din București al Eureka Poker Tour, printre aceștia numărându-se și Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro. Negreanu, ai cărui părinți sunt români, este jucătorul cu cele mai mari câștiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari”, se menționează într-un anunț Eureka Poker Tour.

Al doilea eveniment din cel de-al șaselea sezon al Eureka Poker Tour este organizat în parteneriat cu PokerFest România, operator român de festivaluri de poker. Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee – de la turnee No-Limit Hold’em de €100 până la Evenimentul Principal, cu o valoare de €1.000.

Potrivit unui anunț publicat pe blogul PokerStars, Negreanu va participa pe toată durata festivalului. “În definitiv, este țara lui de origine”, se spune pe blogul PokerStars.

- Advertisement -

Eureka Poker Tour va atrage mii de jucători de poker în România, susțin organizatorii, iar din acest motiv, pentru a fi cât mai atrăgător pentru turiștii europeni, moneda euro a fost aleasă pentru plata taxelor de înscriere în concursuri.

Eureka Poker Tour este un circuit de turnee de poker care se derulează în câteva dintre cele mai incitante destinații ale pokerului din Europa Centrală și de Est. Din 2010, Eureka Poker Tour a oferit în total 11,8 milioane de euro în premii pentru Evenimentele Principale ale turneului și a găzduit mai multe festivaluri de succes în întreaga Europă.

Turneul Eureka Poker cu cele mai mari câștiguri a fost organizat anul trecut la Praga și a totalizat premii de 1,83 milioane euro, în timp ce marele premiu a depășit 300.000 de euro. Primul turneu din acest an a fost organizat la Rozvadov (granița dintre Cehia și Germania) și a avut premii totale de aproape 600.000 de euro.

Turneul de la București se va desfășura la hotel Intercontinental.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x