Sunday, November 27, 2022

HP a lansat „cel mai subtire laptop pe care lumea l-a vazut”

Must Read

HP a lansat Spectre 13.3, „cel mai subţire laptop pe care lumea l-a văzut”, potrivit companiei. Dispozitivul are o grosime de doar 10,4 mm, cam cât a unei baterii AAA.

Noul laptop premium de la HP costă, fără a include taxele, între 1.170 şi 1.250 de dolari, în funcţie de configuraţie. În ciuda grosimii, HP Spectre 13.3 are o autonomie a bateriei de până la 9,45 ore.

Carcasa laptopului este realizată din aluminiu anodizat în partea de sus şi fibră de carbon în partea de jos. Computerul cântăreşte puţin peste 1 Kg, dispune de ecran Full HD (care nu este tactil) protejat de sticlă Gorilla şi are difuzoare Bang & Olufsen.

Sistemul include procesor Intel Core i5 sau Core i7 de generaţia a şasea, 8 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 512 GB pe SSD. Noul Spectre încorporează trei porturi USB Type-C, dintre care două suportă Thunderbolt.

- Advertisement -

Precomenzile pentru HP Spectre 13.3 vor începe pe 25 aprilie, potrivit HP.

spectre2

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This