Thursday, August 11, 2022

Seful Ford spune ca nu este interesat de o fuziune cu Fiat Chrysler

Must Read

Compania Ford Motor nu este interesată de o fuziune cu grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA), a declarat sâmbătă directorul general al Ford, Mark Fields, în replică la comentariile șefului multinaționalei rivale referitoare la o potențială asociere dintre cei doi producători auto.

“Nu pot să comentez asupra a ceea ce Sergio (Sergio Marchione, directorul general al FCA – n.r.) sau alții se trezesc spunând”, a afirmat Fields într-o conferință de presă la Beijing, citat de Reuters.

Șeful Fiat Chrysler încearcă de mai mult timp să încheie o alianță cu alți producători auto, mutare care ar conduce la scăderea costurilor cu dezvoltarea unei generații avansate de mașini, care să polueze mai puțin. După ce anul trecut General Motors a refuzat o propunere de fuziune din partea Fiat Chrysler, Marchione a declarat săptămâna trecută că pe lista posibililor candidați au mai rămas Ford, Toyota și Volkswagen.

“Tot ce pot să spun este că Ford nu are niciun alt interes în afara desfăsurării planului nostru de activitate. Este singurul nostru obiectiv”, a spus Fields.

Aflat în China pentru cea de a 14-a ediție a Salonului Auto de la Beijing, Fields a estimat că vânzările Ford pe piața chineză vor atinge în acest an 23,5-25,5 milioane de dolari, similar cifrelor raportate în 2015.

- Advertisement -

Șeful Ford a refuzat să dea o prognoză privind numărul de vehicule ce vor fi vândute în acest an în China. În primele trei luni, livrările Ford pe piața chineză s-au situat la 314.454 mașini, în creștere cu 14% raportat la perioada similară din 2015.

Cea de a 14-a ediție a Salonului Auto de la Beijing va debuta luni, 25 aprilie, și se va încheia pe 4 mai. Principalele atracții din acest an ar putea include, potrivit autocar.co.uk, noua generație a modelului Audi TT, Porsche 718 Cayman, Mazda CX-4, Infiniti QX Sport Inspiration concept, Renault Koleos, precum și un prototip pe baza căruia cei de la Volkswagen vor dezvolta următoarea generație a modelului Touareg.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This